Moja od 5 miesiąca ma zrobione 180 raz wypije raz nie... ale zazwczyaj na noc i rano to nic nie zostawi...
Anis spokojnie mój teraz no. od wczoraj masks 110 wypije, ale no chory chłopak nie chce jeść i pić.
Mówię Ci on naprawdę bardzo długo te 130 pił. Pół roku na bank, a myślę, że i dłużej
ja juz tak tez kombinowałam ale to chyba duzo od dziecka zalezy ile ono potrzebuje,bo ja czasami dam małej np.zupe to potrafi nawet dwa taleze zjesc a czasami wezmie kilka łyzek i juz nie chce
Dokładnie
ja tak byłam przekonana ze moje dziecko nie lubi pomidorów
co jej chciałam podać spagetti to nie chciała zjeść
a przyszedł tata i dziecko zjadło 😂
Wczoraj wazylam i jest ok ;) nawet nadmiar wiec spadla ale na tle tygodnia wyszło ok bo w ktoryms dniu musiala przybrac wiecej;)
dzieci raz coś lubią,a a raz nie :D ja już te przeboje z moim niejadkiem przeżyłam, że z małym pewnie będzie na luzie jak nie będzie jadł
Moja ma 1,5 roku
rozmiar 74
wazy może z 9/10kg
ale jest pełna energii je cały czas poprostu jest malutka ♥️
nasz pediatra nie może tego pójść ze dziecko jest takie ’male’ i zdrowe /:
poszlismy raz przeziebieni na badania
to przejela się bardziej jej waga ze przecież jest na dolej granicy /:
nie ma być po kim gruba 😂😂😂
Kasia to mój synek ma 6 miesięcy skończone i nosi 74 rozmiar od jakiegoś miesiąca więc chyba będzie duży w sumie ma po kim tata wysoki i ja w sumie tez
Nati mój też 74 i też szybko wskoczyliśmy w ten rozmiar jakoś jak miał 5 miesięcy
każdy kto ma w rodzinie/ znajomych chłopca to oni szybko rosna
ja nigdy nie miałam problemu ze czegoś nie zdazyla ubrać i wyrosła :L
Kasia ale twoja to spora dziewczynka chyba z 1,5 roczku co ? bo Mazi to maluch jesczze ale jak te rozmary rozmiarom też nie równe, moja póki co w 62/68 w 74 to tonie ;) ale czasami też ubiore jakiś kaftanik jak sterta do prasowania;)
Kasia to malutka twoja córcia, moja ma 5.5 miesiąca i 68 niektóre są na nią za małe już..
Kasia oj no to maleńka, moja jak miała rok juz wchodziła w 80 , ale no każde dziecko inne. Ważne by było na siatkach centylowych
jakos do rozmiaru 74 szlo normalnie ale tak sie zatrzymała w min trochę
wiadomo zależy od firmy bo w 80 Tesco super leży a 51015 jest ogromne
Dziewczyny u mnie 2 tygodnie i te ubranka co mam na 62 już takie aby aby:( Zależy od firmy ale większość to juz na styk! Dobrze zd e nie KUPOWAŁAM 56. Ale i tak szkoda mi tych ubranek na 62:(
ja jak mi sie coś spodoba to biorę w 2/3 rozmiarach odrazu :L ale widzę ze to było bez sensu bo nie rośnie tak szybko :L
Mamaróża no mi też te 62 szybko poszło :D a Twój kojarzę chyba miał tyle co mój 55 cm ,albo mylę z innym dzieckiem :)
Ja mam skłonność do rodzenia dużych dzieci. 62 rozmiar to był idealny. Ale to byli chłopcy, teraz dziewczynka i sama nie wiem czy kupować coś na 56. Dzieci do pewnego rozmiaru szybko rosną, u mnie już 74 i 80 to na długo starczały.
To zalezy mamaRoz dopiero co rodzila a juz maluszek wychodzi z 62 moja zaczyna 4 miesiac i powoli wkraczamy w 68 ma sporo w ktore jeszcze sie w 62 miesci wiec to tez zalezy malucha. Ja nie kupowqlam malych rpzmiarow troche dostalam od bratowej po kims i nawet tego nie pralam ;) mala miala byc duza ;) ale urodzila sie 3 tyg. Wczesniej ubranka upralam po ppwrocie ze szpitala bo wszytsko bylo mega za duze;)
Ja mam nadzieje ze moja będzie szła podręcznikowo na poczatku jak jej siostra 😂
juz trochę kupiłam na 3-6 wakacje
i mam nadzieje ze będzie dobre na nią a nie zaduze 😅😳