Czy spotkałyście się z czymś podobnym?
Rozpoznanie jako znamię barwnikowe u pediatry ale to wygląda zupełnie inaczej.
Co to może być?
We wtorek mamy dermatologa a do tej pory to chyba zwariuje
Czy spotkałyście się z czymś podobnym?
Rozpoznanie jako znamię barwnikowe u pediatry ale to wygląda zupełnie inaczej.
Co to może być?
We wtorek mamy dermatologa a do tej pory to chyba zwariuje
Ja niestety się nie spotkałam z czymś takim ale skoro pediatra to widział to najwazniejsze. Do wtorku czas szybko zleci. Oby to jie bylo nic wielkiego
Rodzajów znamion jest cała masa i te barwnikowe też mogą się różnić. A tam wyżej na udku też ma to samo?
Heh to jest ręka :D
To jest po szczepionce
A to sorry :D W sumie to nie widać to co, więc z góry założyłam, że to nóżka :)
Może coś ugryzlo ?
Ja pediatra stwierdził to może i ma rację,jednak dobrE ze masz dermatologa bo zobaczy i powie co i jak.lepiej Diagnozować dwa razy to samo niz raz i błędnie
Nie spotkałam się z takim czymś.
Anulka super, że idziecie do dermatologa jednak sprawdzicie fachowym okiem to będziesz spokojniejsza
A czy znamie nie ma sie od urodzenia???Znamiona.raczej nie są nabyte z nimi się.rodzimy....
DoNiWe ja tez bym tak powiedziała że znamię ma się od urodzenia...
Wiecienco wcialo mój wcześniejszy komentarz, nie ma go...dziwne
My mamy podobną sytuację Tylko u nas jest to bardziej czerwone i okazało się że jest to naczyniaczek pod spodem tam obok również jest ślad po szczepieniu A to bardziej czerwone to naczyniak natomiast u was jest to bardziej koloru takiego brązowego i dużo bledsze dobrze że macie wizytę u specjalisty on na pewno od razu stwierdzi co to jest i uspokoi was mi to wygląda bardziej na jakieś znamię Dodałam zdjęcie dla podglądu ale nie wiem czy się wyświetla bo u mnie niestety się nie wyświetla
Najlepiej jak dermatolog to zobaczy
Tez nie wiem. Lepiej udać się do lekarza ;/
Anulka i co byłaś u lekarza,a na wizycie?
Dokładnie znamię jest od urodzenia i rośnie z dzieckiem
no znamiona też znikają. Syn urodził się ze znamionem nad okiem dosłownie wygladało jak łodyga i dwa listki, mąż się śmiał, że już ma pierwszy tatuaż. Po tygodniu może dłużej znikło, a było bardzo brązowe
Stwierdziła że to może jakiś stan zapalny ale może że będzie trzeba usunąć i skierować nas do chirurga na biopsję. 15 mamy następna wizytę
Ojej biedactwo małe
Kurcze biopsja już u takiego malucha jej aby było wszystko okej. Kurcze co Wu musicie teraz czuć
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.