Czerwona plama

Czy spotkałyście się z czymś podobnym? 

Rozpoznanie jako znamię barwnikowe u pediatry ale to wygląda zupełnie inaczej. 

Co to może być? 

We wtorek mamy dermatologa a do tej pory to chyba zwariuje 

Ja niestety się nie spotkałam z czymś takim ale skoro pediatra to widział to najwazniejsze. Do wtorku czas szybko zleci. Oby to jie bylo nic wielkiego 

Rodzajów znamion jest cała masa i te barwnikowe też mogą się różnić. A tam wyżej na udku też ma to samo? 

Heh to jest ręka :D 

To jest po szczepionce 

A to sorry :D W sumie to nie widać to co, więc z góry założyłam, że to nóżka :)

Może coś ugryzlo ?

Ja pediatra stwierdził to może i ma rację,jednak dobrE ze masz dermatologa bo zobaczy i powie co i jak.lepiej Diagnozować dwa razy to samo niz raz i błędnie 

Nie spotkałam się z takim czymś. 

Anulka super, że idziecie do dermatologa jednak sprawdzicie fachowym okiem to będziesz spokojniejsza

A czy znamie  nie ma sie od urodzenia???Znamiona.raczej nie są nabyte z nimi się.rodzimy....

DoNiWe ja tez bym tak powiedziała że znamię ma się od urodzenia...

Wiecienco wcialo mój wcześniejszy komentarz, nie ma go...dziwne

My mamy podobną sytuację Tylko u nas jest to bardziej czerwone i okazało się że jest to naczyniaczek pod spodem tam obok również jest ślad po szczepieniu A to bardziej czerwone to naczyniak natomiast u was jest to bardziej koloru takiego brązowego i dużo bledsze dobrze że macie wizytę u specjalisty on na pewno od razu stwierdzi co to jest i uspokoi was mi to wygląda bardziej na jakieś znamię Dodałam zdjęcie dla podglądu ale nie wiem czy się wyświetla bo u mnie niestety się nie wyświetla

Najlepiej jak dermatolog to zobaczy 

Tez nie wiem. Lepiej udać się do lekarza ;/

Anulka i co byłaś u lekarza,a na wizycie?

Dokładnie znamię jest od urodzenia i rośnie z dzieckiem

no znamiona też znikają. Syn urodził się ze znamionem nad okiem dosłownie wygladało jak łodyga i dwa listki, mąż się śmiał, że już ma pierwszy tatuaż. Po tygodniu może dłużej znikło, a było bardzo brązowe 

Stwierdziła że to może jakiś stan zapalny ale może że będzie trzeba usunąć i skierować nas do chirurga na biopsję. 15 mamy następna wizytę 

Ojej biedactwo małe 

Kurcze biopsja już u takiego malucha jej aby było wszystko okej. Kurcze co Wu musicie teraz czuć