Mi się marzy kuchnia z wyspą gdzie wszystko jest poukładane na niej i jest sporo miejsca do przygotowywania dań ☺
Nati oj ja bym też chciała taka wilka kuchnie ,ale dobrze że można marzyć chociaż 😊
Nati my właśnie w domu będziemy tak mieli że kuchnia z wyspą
Polecam tm ;) Thermomixa
My nie planujemy wyspy w kuchni i w ogóle chcę ją zamkniętą, oddzieloną od salonu ale dla mnie nawet te ok 8-9m, które będzie miała to luksus. W końcu prawdziwy blat, dużo miejsca, a nie to co teraz. Ale jeszcze se muszę poczekać, pewnie z 10 lat :D
Aneczka to super ☺ ja mam kuchnie duża ale nie robiliśmy remont w niej bo chcemy mieszkanko dlatego nie inwestujemy w te mieszkanie tylko to co trzeba na codzień robić się robi mieliśmy robić remont ale jak mam wydać 40 tys to wolę dołożyć do nowego ☺
Mi sie marzy wyspa :D tez sie teraz gniote w malenkiej kuchni. Ale niedlugo sie to zmieni. Nie to co marze ale bedzie wiecej miesca :D
chwile mnie nie bylo ja chyba nigdy nie polubie gotowania :) to ze musze to inna sprawa ale chetnie bym mogla komus posprztaac jakby ktos mi mogl ugotowac
Nati oj mam to samo podejście. My też mamy sporo do remontu,ale szkoda kasy wydawać a po prostu dalej odkładamy. Robimy w tym mieszkaniu tyle ile musimy
Nati ją w bloku nie mam.nawet takiej możliwości
O taka wyspa to mi się marzy ale w bloku niestety nie mam takiej opcji
PattMaz ja też blokowa,ale marze o takiej choć to średnio realne . Raczej większy metraż jest realny,a tam i tak wyspy nie zmieszczę. Choćby mieć więcej blatów to już będę zadowolona
A ja w bloku bym miała taką możliwość ale szkoda kasy chyba że wyjdzie tak ze tu zostaniemy wtedy będziemy robić ☺
Ja to nawet mocno nie chce inwestować w blok bo dom budujemy
No jak ktoś chce zmienić mieszkanie to nie ma sensu inwestować tylko lepiej to zachować i mieć odłożone jednak te pieniądze
Ja jak bd kupować dom to tez naD wyspa się zastanowie
My mamy mała kuchnie ale zamiast jednej szuflady zrobiłam wysuwany dodatkowy blat roboczy i super się sprawdza.
Coś takiego jak niżej.
Figa fajne rozwiązanie dla małych pomieszczeń
Figa dokładnie fajnie przemyślane ☺
Figa rewelacja.Ja mam akurat na poddaszu kuchnię że skosami ale dało się tak zrobić że mam dużo blatu roboczego.ale za to nie mam półek wiszących.