Ra2ndwanska dobra wskazówka. Najlepiej zacząć od tych godzin , w których jest mało Osób. To będzie lepsze dla dziecka
O rany to Wasze dzieciaczki takie cycysie :) moja poleci wszędzie, i sama i sama i sama musi robić większość rzeczy :))))
Mamasłoneczka moja jak była 2 - 2,5 latką to też taka była, od 3 roku jej się zmieniło. Taki etap poprostu:p
My 1 raz byłyśmy jak mała miała 8 miesięcy. Nie żałuję. Teraz więcej korzysta bo chodzi i wiadomo dosięgnie wszędzie.
Jestem nowa w Warszawie (przeprowadzka służbowa) i kompletnie nie znam miasta. Mam córeczkę 4 lata i szukam fajnej sali zabaw na jesienno-zimowe miesiące. W poprzednim mieście chodziłyśmy do super miejsca, gdzie były nie tylko kulki i trampoliny, ale też kącik plastyczny. Czy w Warszawie też są takie miejsca? Najlepiej coś czystego, bezpiecznego i z miłą obsługą. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
ja mam trochę mieszane uczucia czy Ty naprawdę pytasz i chcesz poznać ciekawe miejsca czy zaraz pojawi się Twoja koleżanka z poleceniem jakiegoś miejsca i linkiem z reklamą
?
Nie chcę Cię absolutnie urazić, ale już widziałam kilka Twoich wpisów i zawsze jest to samo ![]()
W stolicy jest sporo sal zabaw, ale faktycznie różnie z nimi bywa. Znalazłam kiedyś artykuł o takiej sali, która ma właśnie kompleksową ofertę - zarówno ruch jak i kreatywność: Zabawa, ruch i kreatywność w jednym miejscu – poznaj wyjątkową salę zabaw dla dzieci w Warszawie - Praga Południe Warszawa - możesz tam przeczytać więcej i zobaczyć czy Ci odpowiada. Możesz się z nimi skontaktować i zapytać o szczegóły.
I cyk juz reklama jest ![]()
![]()
Ty szpiegu! Dobra jesteś ![]()
Ooo czyli jednak się sprawdziło!
gdzie talumanka tam i ekanina
ale dziewczyny coś słaby refleks mają, że tak dopiero po 17 dniach odpowiadają ![]()
I w ogóle mimo ze to rozgryzłaś to i tak się nie zawahała ![]()