Czy włączyłyscie już ogrzewanie

U mnie w bloku niby włączone ale tak jakby nie grzeje. Dopiero jak sąsiedzi na górze rozkręca to trochę rury są cieplejsze :roll_eyes:

W naszym domu też już grzejemy, temperaturę podkręcamy przed kąpielą żeby dzieciom było komfortowo :blush:

1 polubienie

My mieszkamy w bloku i jeszcze nie włączyliśmy ogrzewania :see_no_evil:

U nas to nawet okno trzeba otwierać :see_no_evil:

Mieszkamy w domu na noc jak jest troche chodniej odkrecamy grzejniki delikatnie i nie w sypialni ja wole jak jest chlodniej w domu

Ja to okno tez musze miec co chwile otwarte lubie swieze powietrze

Ja dzisiaj spałam przy otwartym oknie bo bylo mi goraco przy włączonym ogrzewaniu :wink:

Mieszkam w domu i grzejemy już dwa tygodnie :blush:

A macie podłogówkę ? my otwieramy okno jak świeci słońce

1 polubienie

Nie mamy, tylko w lazience

Ogólnie jestem ciepłolubna, ale otwieram okno przed samym spaniem, lubię mocno przewietrzoną sypialnie, lepiej się wtedy śpi

My jeszcze się nie ogrzewamy staramy się trochę zaoszczędzić na drzewie póki się da nie jest tak zimno jeszcze a lubimy też chłodniej w domu jeszcze też okna otwieramy

2 polubienia

Ja to czasami jeszcze śpię w ciepłych skarpetach i ciepłej piżamce :see_no_evil:

1 polubienie

Mieszkam w domu i od spadku temperatury jest włączone ogrzewanie, ale niewiele, żeby w ciągu dnia było cieplej. Wieczorem już wychładzam i wietrzę, żeby lepiej się spało i powietrze nie wysuszało śluzówki.

Małopolska. Włączyłam piec gazowy tydzień temu na 35stopni, w domu mam 20.2 stopni… dom 240 m który ogrzewa się beznadziejnie. Rachunki z zimy 2024/5 miesięczne dosięgały 1800zl więc nie szaleje z ogrzewaniem :confused:

O kurcze sporo ale duzy dom podejrzewam ze ciezko taki dogrzac :frowning:

Dokładnie… dom ma 25 lat , jest ogrzany ale na pewno nie jakoś super. Ma duże przestrzenie i wysoko sufity więc tam ucieka ciepło :face_exhaling:

U. Nad też dom sie ciezko grzeje. Ociepliliśmy strych i nie ma roznicy. Masakra

Mieszkam w bloku i jakoś od tygodnia już włączyłam ogrzewanie :slight_smile:

Mieszkamy w bloku - administracja włączyła ogrzewanie na początku października ale my do tej pory jeszcze nie włączyliśmy ogrzewania w mieszkaniu. :crazy_face:
Mamy ogrzewanie podłogowe