Czy włączyłyscie już ogrzewanie

Jak w temacie, i gdzie mieszkacie?

Jako ze jestem z branzy cieplownictwa odpowiem: tak :wink: i wiekszosc mieszkancow podlaczonych do sieci tez… w zasadzie z 95% odbiorcow. Instytucjr typu szkoly przedszkola zlobki, urzedy tez juz wlaczone…

Ja mieszkam w bloku, i od jakiegos tygodnia ogrzewanie jest właczone :wink:

Wydałam nakaz wlaczenia ogrzewania podlogowego w weekend jak sie zrobilo zimno ::cold_face:

Ja tez mieszkam w bloku i od paru dni mam wlaczone :wink: ja lubie cieplo i dlatego juz chodzi no i zeby dzieciom było cieplej :smiling_face_with_three_hearts:

Ja mieszkam w domu. Mam pompę ciepła więc mnie nie interesuje jak ma być w domu 22 stopnie zimą i latem :rofl::rofl::rofl: ale ogólnie pompa załączyła mi się już na kilka godzin ale nie dlatego że temperatura w domu spadła tylko dlatego że na zewnątrz temteratospadla poniżej 0

Mieszkanie mamy w bloku, jest obecnie w remoncie, ale ogrzewanie mamy włączone, żeby nie wychładzać mieszkania i żeby wszystko dobrze schło.

Mieszkamy w bloku , już włączone od ponad tygodnia i całe szczęście bo lubię ciepło

U nas od 1.10, ale włączam tylko na noc w sypialni, bo dość ciepło w mieszkaniu

Mieszkamy w domu.
W zeszlym tygodniu jak czujnik w domu pokazal mnieij niz 19 stopni to wlaczylismy. Na ten momenet mamy ustawione nan 20 stopni. Takze piec czasen dogrzewa.

Mamy sterownik wiec piec od kilku dni się wlancza.

U nas też już ogrzewanie pompa ciepła włączone, bo przez te deszczowe dni to już się zaczęło wychładzac w domu

u nas ogrzewanie włączyli dopiero 3 października a mi już było wcześniej zimno i tylko czekałam teraz w łazience mam na 5 i w pokoju bo nie wiem czy przez ciążę ale chłodno mi w mieszkaniu a dodatkowo łapie mnie przeziębienie

U nas rzeczywiście w bloku już grzeją ale ze względu na to, że mamy środkowe mieszkanie to osobiście nie grzejemy bo i tak mamy bardzo ciepło :grin: ogrzewają nas sąsiedzi :sweat_smile:

Mieszkamy w domu i u nas również już odpalone, bo w łazienkach stópki marzły :crazy_face:

Ogrzewanie odpalone. Mieszkamy w domu. Zrobiło się już zimno a synek był przeziębiony, więc trzeba było włączyć podłogówkę.

My mamy dom jednonrodzinny wiec jakos polowie wrzescnia juz palilśmy w piecu bo ja jestem zmarzluch i moja córeczka i na dodatek mała ma katarek

W bloku , jeszcze nie włączałam póki co jest znośnie :slight_smile:

A tak z ciekawosci mam piec gazowy a nie ogrzewanie miejskie a wy ? Ile placicie za gaz przy piecu gazowym ?

My mieszkamy w kamienicy. Już ze dwa tygodnie działa ogrzewanie. U nas jest piec gazowy na całą kamienice na strychu. I jak spada temperatura to on się włącza, mocniej grzeje. Teraz jest ładnie na dworze, mury już trochę zagrzane to tak na 2 godziny dziennie wlaczamy grzejniki. A płacimy nie pamiętam ile :crazy_face: ale wychodzi ciut drożej niż z miejskiego ogrzewania