Ja też niedawno powróciłam do czytania :) Masz rację, sama na nowo odkryłam ile przyjemności daje książka. Pozwala zatopić się przez chwilę w innym świecie. Mogę sobie na to pozwolić jedynie kiedy mój maluszek uśnie. Kupiłam prawie całą serię książek Jodi Picoult. Wciągają mnie niesamowicie. Polecam! :)
Ja lubie ksiazki autora Nicholas Sparks. Najbardziej mi sie podoba pamietnik. Jest to dla mnie naprawde piekna ksiazka, a film nawet w polowie tego nie odzwierciedla.
W szpitalu przeczytalam 365 dni. Fajna ksiazka lepsza niz grey, ktora kazdy sie zachwyca.
Oliwcia zazdroszczę że czas miałaś ja ostatnio padam jak coś czytam teraz forum też nieraz mi oko przymyka się i przysypiam.
Aiisa ja odwyklam od spanie przez moje dzieci ... Obecnie od godziny 3 nie śpię ? Mały dokazuje
JustynaMamaJasia mam 365 dni leży na półce i czeka na przeczytanie .
te 365 to taki polski Grey? bo coś o tym teraz głośno
Rena z tego co słyszałam to tak
Tez mi się tak wydaje.
O kurcze też widzę ostatnio reklamę filmu 365 i tak wlansie myślałam że to na podstawie książki może uda mi się wypozyczyc w bibliotece bo w sumie chętnie przeczytam.
Greya przeczytałam, ale jeszcze na studiach, ale tylko 2 części, bo trzecia to już była jak dla mnie za słodka. Teraz aż sprawdziłam te 365 dni w bibliotece i w mojej to ciężko. Widzę szał jest na to. Bo w każdej z bibliotek moich, a jest ich chyba 10 w których mogę, to jest wypożyczona. W mojej najbliższej to jest komplet rezerwacji, że nawet zapisać się nie mogę, musiałabym polować, aby się ustawić w kolejkę.
Rena o kurcze to nie widziałam że aż tak u was hah u mnie nawey nie wiem czy jeść podejrzewam że na pewno bo jak był szał na zmierz kiedyś to mieli szybko te książki nowości ledwo a zaraz i w bibliotece były.
Słyszałam właśnie, że to 365 jest fajne i trochę mnie kusi żeby przeczytać, ale najpierw muszę skończyć tą serię Judi Picoult.
Mnie też kusi ale nie wiem czy wypada haha
Aiisa pewnie że wypada a czemu nie ..
Ja zaczęłam czytać kolejną książkę ♥️ te całe 365 dni mam tylko jedną a widzę że są 3 ? to oznacza że znów czeka mnie wydatek ?
Ja czytałam 365 dni i jest fajne taka lekka książka dzisiaj nawet byłam w kinie na tym i kupiłam 3 część także zabieram się wieczorem za czytanie jak dziecko zaśnie :)
Pati warto iść na film 365 dni?
Oliwcia tak są 3 bo to trylogia chyba 365 dni później kolejne 365 dni a ostatniej pozycji nie pamiętam.
Jeju gdzie znajdujecie czas na książki?;-) ja zanim uspie dzieci 2synow jeden 6lat drugi 17mc to jest ok. 21:30min. To często coś idę robić, kąpać się, myć podłogi czy coś jeszcze porządkuje i padam zmęczona do łóżka czasem wejdę na forum i zmykam spać a nieraz to zdążyłam tylko wejść na forum i zasypiałam z tel.;) Nie mam jakoś czasu na książki.. szkoda... może dlatego że mąż w delegacji a ja sama..nie wiem...
Ewciaos to nie masz tak źle mój o 23 zasypia.. Albo o 22 niekiedy później normalnie człowiek się denerwuje już
Ewcia ja mam 3 dzieci (7 lat , 28 miesięcy i 7 miesięcy ) mąż w delegacji a czytam ? zazwyczaj podczas usypiania małego bądź jak mam wsio ogarnięte
Aisa zależy czy lubisz akurat taki gatunek filmu mi się tam podobało :)
Ja czytam jak mały się bawi sam fajnie , a czasem nie ogarniam a czytam też mi się coś należy a świat się nie zawali jak nie umyję podłogi .
Wczoraj czytałam do 12 w nocy
Ja późnym wieczorem nie dam rady czytać.. od razu zasypiam.. :) zazwyczaj wszyscy idziemy spać o 22, bo mąż wstaje wcześnie do pracy i tak już się przyzwyczailiśmy. Czytam tylko wtedy, kiedy malutki ma drzemki w ciągu dnia :) choć i czasem wtedy zdarzy mi się przy nim kliknąć na chwilkę. Ale tak to jest jak każdej nocy trzeba wstawać ze 2 razy. I tak nie mam co narzekać, bo synek przeważnie budzi się tylko do karmienia. Tak to zazwyczaj śpi ładnie :)