Czy zmieniacie dekoracje do domu na świeta oraz na inne pory roku?
Jakie macie nastawienie do takich bibelotów?
Czy zmieniacie dekoracje do domu na świeta oraz na inne pory roku?
Jakie macie nastawienie do takich bibelotów?
Uwielbiam okres świąteczny chhba bardziej Boże Narodzenie niżeli Wielkanoc wieksze bogactwo jeśli chodzi o dekoracje ;)
Nie kupuje żadnych firan czy zasłon z takim motywem ale mam sporo figurek gadżetów świątecznych niestety tak jak piszesz sporo potem jest wrzucanych do pudełka j czeka caly rok na wyjęcie.
Vo roku vos dokupuje i się tak to zbiera cos z wyprzedaży się trafi cos fajnego niespotykanego i tak się to zbiera ;) przez ostatnie 2-3 lata robilam sama bombki z cekinów i wielkich kokard wyglądały bosko a nowe cekiny rozświetlały choinke swoimi błyskami;) teraz mam tego zbyt dużo aby wszystko zawiesić na choinke moje bombki roznego rodzaju ptaszki misie bombki do tego świeżo pieczone pierniczki zdobione prze corke kiedys szybki;) jest tego sporo;)
W tym roku bardzo mi się podobają pomysły na ponterescie bombki w pudełku ale czy ogarne to po porodzie nie mam bladego pojęcia;) ale taki stroik fajnie by zdobił stolik czy komodę;)
Figurek czy innych bibelotów specjalnie nie kupuje bo nie mam gdzie tego później trzymać, a niestety są to dekoracje sezonowe. Ale podoba mi się to jak niektórzy potrafią fajnie zaaranżować wystrój w swoich domach na takie okazje:)
Ja uwielbiam wszelkie wystroje i dekoracje i mam manie na punkcie kupowania wszelkich dodatków. Ostatnio jednak już się bardzo ograniczam bo potem nie mam gdzie tego trzymać pomimo, że mieszkam w domu.
Jednak myślę że dom bez tych dekoracji świątecznych to byłby taki bez magi tych świąt. Fajnie jest coś udekorować. Ja nie mam do tego ręki ale zawsze co roku kupuje coś co mi wpadnie w oko
Ja w tamtym roku robilam dekoracje w słoju od lasu w słoiku;) swietnie wyszło zwłaszcza ze w środku była tez figurka z lampka ;) ale.efekt jednorazowy bo sprzątając już pisałem swietach słoik się stłukł;) wiec co roku cos trzeba nowego wymyśleć
Ja zawsze jakieś stroiki wyciągam i staram się nastroić moją rodzinę do danych świąt. Nie stroję domu jak choinki , ale zawsze coś gdzieś musi zaakcentować święta :) Sama lubię taką atmosferę.
Dla mnie święta są bardzo ważne jest to tak na prawdę czas kiedy można spędzić czas z rodziną i nigdzie się nie spieszyć. Teraz będziemy w 4 i bardzo się cieszę, w domu zawsze są dekoracje świąteczne, choinka . W tym roku mam zamiar zrobić dla syna kalendarz adwentowy zobaczymy jak mi to wyjdzie :)
ja to uwielbiam<3 musi być dużo światełek mam takiego bałwana świecącego nazywam go olaf;d w tamtym roku robiłamm 2 krasnale pod choinkę ;p
Klimat świąteczny musi być :)
Oświecenie domu, posesji to jest magia :)
Uwielbiam gdy w porze zimowej jedziemy autem po zmroku i można podziwiać piękne dekoracje :)
I koniecznie ! Żywa choinka ❤️ nadaje klimatu 🙂
W tym roku będą to nasze pierwsze święta w trójkę więc myślę że będą jeszcze bardziej magiczne 😍
Nigdy nie przywiązywałam do tego zbyt dużej uwagi ale odkąd mamy dzieci to oboje z mężem wprowadzamy ten świąteczny klimat już nieco wcześniej i nam samym się ta radość udziela :) Coś w tym jest, że przy dzieciach całą ta otoczka nagle ma sens :) Także u nas pewnie początkiem grudnia pojawią się ozdoby - te same co każdego roku. Małą czerwona choinka szyta z materiału, na drewnianym paliku, malutka choinka z lampkami (u nas wszystkie choinki zawsze sztuczne, wieloletnie :)), bombki czy inne gwiazdki. Nie mamy tego dużo ale w tych samych kątach co roku coś ustawiamy :)
o takk żywa choinka duzo swiatełek i sztuczny snieg na oknach kominek w domu zawsze sie pali i skarpety na nim<3
najlepszy czas uwielbiam czas świat tych ozdobionych domów
Zapach świeżej choinki;)
W rodzinnym domu jest sztuczna tradycje z zywa choinka to ja meza.poznalam i zupełnie inny klimat ten zapach roznoszący się w całym domu ;) kupilismy raz sztuczna 2,5 m ale jak lezala rok w piwnicy to przeszla zapachem i nie mozna się go pozbyć jedynie ubrać ja na dworze lub balkonie;) i Co roku kupujemy zywa;) ubieramy wcześniej aby był taki klimacik;)
Wiadomo zawsze jest choinka co najmniej jedna musi być to wszystko zależy od roku nastawienia i checi gdy nie miałam małego dziecka to troszkę bardziej dekorowałam często sama robiłam wiele różnych świątecznych dekoracji może niekoniecznie się to opłaciło bo teraz takie rzeczy wcale nie są drogie i można śmiało kupić natomiast mnie cieszyło To że zrobilam sobie sama swoje własne bombki i poszłam na podwórko na jesień zebrałam szyszki pomalowałam je i tworzyłam z tego różne wieńce na stół na drzwi stroiki i czasami takie stroiki robiłam dla rodziny na prezent na święta teraz również staram się zawsze coś fajnego zrobić natomiast już przeważnie tylko dla siebie nie mam na to czasu aby kombinować dekoracje dla całej rodziny skupiam się tylko i wyłącznie na własnym domu Może nie są to dekoracje jak z filmu natomiast jakieś tam małe akcenty świąteczne w każdym pokoju staram się wprowadzić czasami wystarczą nawet zwykłe lampki rozwieszone gdzieś na karniszu lub takie lampki w formie kolorowych kulek rozłożone na meblach często są na baterie niekoniecznie musimy podłączyć do kontaktu więc to bardzo ułatwia sprawę już atmosfera świąt jest w powietrzu
Ja co pora roku zmieni dekoracje.w.domu...teraz jesień to dynia kasztany liście w wazonie..na święta obowiązkowo tez ozdabiam drzwi okno tak by poczuć klimat.Mieszkajac w.miesxie byłam,przyzwyczajona ze wszędzie ozdoby świąteczne a teraz na wsi nie czuję tego tak bardzo dlatego mimo ze brak śniegu często który robi największą robotę zawsze ozdabiam.zreszta chce by dzieci miały tez wspomnienia
Na święta Bożego Narodzenia i Wielkanoc wyciągałam dekoracje.
Ja co roku zmieniam kolor bombek na choince
MiskaPyśka a co robisz z bombkami z poprzednich lat?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.