ciesze sie ze mnie deprasja nie dotkneła
ja nie mialam, ale kolezanka to przeszła.
Moje malenstwo bylo i jest dla mnie najwiekszym szczesciem. Nie rozumiem w ogole tych depresji ciazowych, poporodowych…
ja nie mialam depresji po porodzie
MOja żona jest po dwóch ciażach i porodach. Żadnej depresji nie miała. Zawsze jestem przy niej i ją wspieram. MOże to też dzieki temu.
z depresją ciążową jeszcze się nie spotkałam, dużo słyszy się o depresji poporodowej
nie zdążyła mnie dopaść ![]()
ja sie ciesze ze nie miałąm bo to wspaniały okres
niestety mam i czuje sie z tym strasznie.
kachaaaaaa6 a ktoś Ci pomaga ? trzymaj się
Dla mnie dziecko to dar. Nie mialam takiej depresji, nie mialam tez baby blues
Różnie kobiety znoszą opieke nad dzieckiem. Jedne znoszą to super inne zas odczuwają wielkie obciążenie przez ktore czują się gorzej.
kachaaaaaa6 to może przejdź się do specjalisty żeby Ci pomógł
gdy wróciłam do domu po tym dłuuugim pobycie w szpitalu i tym przedwczesnym porodem na który nie byłam przygotowana…czułam się dość podłamana, ale z czasem wszystko wróciło do normy.
wszystkiemu winne hormony, ja miałam takie huśtawki nastrojów, że teraz z perspektywy czasu wydaje mi się to niedorzeczne.
Ja nie mialam depresja ale hormony daly innym popalic…
Ja też nie miałam
Depresji nie miałam ake baby blues to co innego…
ja nie miałam depresji, ale zdarzało mi się płakać juz po porodzie. Wtedy na ratunek przychodził mąż ![]()
Burza hormonów robi swoje - najważniejsze to mieć bliskich, którym można się wypłakać i którzy pomogą jak zacznie nas dopadać depresja…