W pierwszej ciąży nie miałam teraz jeszcze jestem przed tym mało przyjemnym testem. Mam nadzieję,że będzie dobrze
Trzeba dietę ustawić według siebie. Mi gracham wybijał cukier chociaż nie powinien
Nie mialam cukrzycy ciazowej wiec diety cukrzycowej nie musialam stosowac
Prxezylam ciążę z cukrzycą. Nie zawsze było łatwo ale dałam radę
warto robic test na cukrzyce
Ja nigdy z cukrzycą nie miałam problemu ale przepisy wyglądają tak pysznie że czemu nie spróbować zrobić
bardzo sie ucieszyłam gdy okazało się że krzywa cukrzycowa jest w normie ale tez wierzyłam że dam radę gdyby było inaczej
Bardzo dobre przepisy, apetyczne
Nigdy nie miałam problemów z cukrem więc nie musialam wymyślać specjalnych dan
Nie miałam problemów z cukrzycą ale w obu ciążach miałam dużą ochotę na słodkie
co mnie irytuje- że lekarz widzący osobę otyłą w ciaży zleca jej milion pięćset badań bo z góry zakłada że to fanka słodyczy i cukrzyca ciążowa jej bardziej grozi. Nie jem słodyczy jestem gruba a picie glukozy i ciągłe kłucie sprawia ból!
Bardzo fajne przepisy i przydadza się nie tylko dla “słodkich” mam
fajne przepisy ja nie mam cukrzycy ale tez bym z chcecia je wyprobowała
cókrzycy na szczęście nie miałam więc nie musiałam sie martwić specjalistyczną dietą
jak ja się cieszę, że większość rzeczy, które tu czytam mnie ominęły.
ja zachorowałam na cukrzycę w wieku 10 lat podczas ciąży wszystkie moje parametry szalały
zdecydowanie trzeba się pilnowac , ja tego nie robiłam a cukier był w normie ![]()
Moja mama jest cukrzykiem i widzę jak ona dba o diete, muszie pwoedzieć że jestem z niej bardzo dumna, bo nie sądziłam, zę będzie az tak bardzo tego przestrzegął a lubiłąm zawsze dobrze i słodko zjeść. Ja na szczęście nie miałam, ale nigdy nie wiadomo i chyba trudni by mi było się przestawić, ale dla dziecka i dla siebie trzeba sie poświecić
Ja mialam kolezanke oraz babcie z cukrzyca… Jak to one o sobie mowily to byly “cukrowe damy”
Powiem szczerze ze nigdy szpinaku nie jadłam a kuszą te naleśniki. Dobry i zdrowy pomysł.