Długotrwały kaszel bez innych objawów

też jestem ciekawa 

No trzeba to sprawdzić bo jakoś trzeba to wyleczyć. Może to alergia? 

Badania na pasożyty nic nie wykryto i pewnie będziemy je robić co rok tak samo jak proszki na noc mamy co rok te same. Mam wrażenie że faszeruje dziecko tabletkami przez cały miesiąc a to nic nie daje. I mam nadzieję w tym oczyszczaczu powietrza choć kiedyś czegoś takiego nie było i jakoś żyjemy więc nie wiem czy to coś poradzi ale może nie zaszkodzi.

To może alergia jakaś 

Dziewczyny kaszel długotrwały nam Pani powiedziała w ośrodku że może brać się nawet z tego że przyjdziemy z pola gdzie jest ostatnio duży smog a zupełnie inne powietrze jest w domu i organizm nie wyrabia po prostu 

Jeden lekarz mi powiedział, że czasami tak jest, że po infekcjach może długo się kaszel utrzymywać i mimo, że jest wszystko ok, to niektórzy mają takie predyspozycje i nic się z ty nie zrobi.

No kaszel u dziecka to jednak jak i u nas też nie przejdzie od razu wydzielina się gromadzi i wiadomo że mus się jakoś oderwać 

podobno po chorobie kaszel u dziecka może trwać nawet kilka tygodni 

Grunt że widać poprawę bo mam dość zmartwień ostatnim czasem a mam się nie denerwować podobno 

Choroby u dzieci są okropne, więc dobrze że już lepiej u Was, za chwilę święta, śnieg jest więc trzeba lepić bałwana :D

No ja bym chciała mieć taki wewnętrzny spokój na tej końcówce ciąży i naprawdę żyć bez zmartwień 

chyba właśnie najgorzej jak dziecko choruje 

Wiecie co ja też w tej ciąży nie mam lekko niestety non stop coś mam tyle nerwów i śniegu że boje się że jak bede non stop mieć takie nerwy to znów trafię do szpitala na oddział 

Wiecie co ja też w tej ciąży nie mam lekko niestety non stop coś mam tyle nerwów i śniegu że boje się że jak bede non stop mieć takie nerwy to znów trafię do szpitala na oddział 

Mamalaury wiwn ze latwo mówić bo ja też bylam taka jak Ty w ciazy nakręcona wszystko na nie mialam wrażenie ze wszystko mi sie sypie. Niestety hormony nie pomagają 

MamaLaury na spokojnie musisz do wszystkiego podchodzić. Nie nakrecaj się bo kolejny raz szpital raczej nie jest ci teraz potrzebny

Ale widzicie jaki mamy teraz czas ja brałam w sumie 6 antybiotykow kolejnego mi nie wolno mało tego dziecko było chore non stop pod górkę wydawało się że na końcówce ciąży i roku się trochę odddychnie i człowiek się uspokoi a tutaj własne nie 

aż 6 antybiotyków? to jest bardzo dużo 

Tak bo na początku miałam takie ogólne antybiotyki potem dopiero jak miałam wyniki to dostałam konkretnie na to co miałam dostać a w szpitalu zanim mi badania przyszły też dawali mi taki ogólny 

MamaLaury może ten ostatni tydzień będzie lepszy:)