dokładnie, lepiej jak jest z czego wybrać. A mata jak widziałam u koleżanki sprawdza się w 100%
mały jest nią zachwycony.
ja zamierzam jeszcze zakupić matę
a u nas mata odpadla tuz przy pierwszym polozeniu na nia Wiktorii, chwilowe zainteresowanie a potem placz i koniec, mata lezy w szafie
a u nas mały już dorusł ale szybko mu się nudzi na macie mimo ze chyba wszystko tam jest jakos bardziej woli konkretne rzeczy np garnek albo drzwi ![]()
wybór ogromny, warto dobrze się zastanowić nad rozsądnym zakupem, ładny wygląd zabawki nie zawsze idzie z bezpieczeństwem naszego dziecka
bezpieczeństwo jest najważniejsze
trzeba uwazac na grzechotki i wogole zabawki bo moze cos oderwac i polknac
dla tego trzeba patrzyc w sklepach na atesty
Atesty to jedno, ale trzeba posprawdzać Okiem Rodzica, czy wszystko jest ok ![]()
to prawda ze atest to jedno, ale trzeba samemu stwierdzic czy zabawka jest bezpieczna
trzeba sie dobrze przyjrzeć zabawce, tyle jest teraz tandety na rynku.
na pewno trzeba samemu sprawdzić. szczególenie czy jest dostosowana do wieku
i czy nie ma żadnych części łatwych do odłamania takich by maluch mógł by połknąć
ja wolę dopłacić do zabawki niż kupować tandetę:)
najlepiej obejrzeć tylko niektóre są tak zapakowane ze się nie da
No niestety, ale też wolę zapłacić ciut więcej a lepszej jakości ![]()
Ja mam szczęście koleżanka urodziła w maju i mówi co jest fajne i co warto kupić a na co kasy lepiej nie wydawać ![]()
tez uwazam ze lepiej kupic cos lepszego
my raczej sugerujemy się opiniami innych mam więc często mamy sprawdzone zabawki,ale Alan najbardziej lubi się bawić drewnianymi przyborami w kuchni i plastikowymi miseczkami
Książeczki u nas są bardzo lubiane,mata i karuzelka wzbudzały zainteresowanie tylko przez ok m-ąc
Droższe zabawki,są faktycznie lepsze,nie rozpadaja sie po dwóch dniach
Ale i tak ulubione zabawki to kartoniki,puste butelki itp ![]()
u mnie mała nie przepada za zwykłymi zabawkami ona woli butelki, łyżeczki itp