Dobra zabawka

nasz syn jest narazie na etapie karuzeli i powoli zaczyna go interesować mata, ale jeszcze przed nim dużo do odkrycia, przydatna rzecz bo na długo posłuży

Zgadza się :slight_smile: A kolorowe zabawki przyciągają akurat uwagę dzieci

kolorowe i z różnymi szeleszczacymi elemetami

my musimy kupic malej karuzele na lozeczko, wiem jak to rozwija dziecko cala uwage skupia na kolorowych zabawkach

my tez mielismy karuzele na lozeczko taka kolorowa i synek uwielbial patrzec na nia …marysiaz mam nowa karuzele do sprzedania

mata do zabawy to świetna zabawka dla malucha , a dla rodziców wygoda.

a nasza maja uwielbia karuzele

u nas synek już mając 2 tyg interesował się karuzelą i lubił zasypiać przy jej dźwiękach

nasza tez miala karuzele ale najlepsza zabawa to byl duzy kolorowy kocyk i mnustwo zabawek na mim

u nas hitem byla mata edukacyjna

Ja nie wiem co ja bym zrobiła bez maty edukacyjnej - Bartuś wprost uwielbia się bawić, bardzo szybko dzięki niej zaczął interesować się zabawkami, chwytać je. Do tego jest tak nią zainteresowany, że mam czas dla siebie - on nie potrzebuje towarzystwa podczas zabaw na macie.

no ja jeszcze nie wiem czy moja córeczka polubi mate bo jej jeszcze nie mam, ale mysle ze tak bo karuzela jej sie podoba i chociaz mam tyle spokoju jak gra muzyczka z karuzeli :slight_smile:

takie zabawki edukacyjne to fantastyczna sprawa

zabawki edukacyjne są super, moim zdaniem raz na kilka miesięcy można kupić jedną wypasioną zabawkę z mnóstwem funkcji niż co miesiąc kupować kilka samochodzików itd.

synek już co raz dłużej potrafi utrzymać grzechotkę i bardzo mu się one podobają, narazie szukamy tych najlżejszych, obecnie zachwyca się canpolową sztangą

czasem inwestycja w dobra zabawkę się opłaca

warto kupic jedna a konkretną niż kilka beznadziejnych

muszę przyznać że grzechotki Canpolu są w atrakcyjnych cenach

dokladnie i sa naprawde edukacyjne i bardzo kolorowe dzieki czemu przyciagaja wzrok malenstw

a ja jak synek byl noworodkiem nie kupowalam zadnych grzechotek, bo zazwyczaj dostawalismy je od odwiedzajacych nas gosci