w rossmann to bywa roznie :) albo cala półka przeceniona albo totalna posucha :)
Czasami korzystam ze sloiczkow.
Jak mam czas to gotuje rozne zupki warzywno miesne. Wiecej tego robie. Potem blenduje i pasteryzuje. Super sie sprawdza bo mam caly czas gotowe
ja gotuje i moroze rosol w porcjach :)
Słyszałam że jak rosół mrozić to lepiej bez mięsa. Ale nie wiem nigdy go nie mrozilam
To ciekawe czemu rosół mrozic bez miesa? Miesa takze sie mrozi wiec jakos nie rozumiem.
ja sie nigdy nad tym nie zastanawialam ale mieso to idzie od razu :) i zawsze sam wywar mrozilam
Nigdy nie mroziłam w sumie żadnej zupy ale jak chowam rosół z niedzieli do lodówki to też zawsze mięso wyciągam z niego
Ja rosół często mroże. Zawsze bez warzyw, ale z mięsem czas zamroże.
to jest mega wygodne :) zwlaszcza ze to dobra podstawa do zup, pulpetow etc :) Ja mroze w canpolowych kubeczkach do pokarmu :)
Ja również mrożę ale sam bulion. Jakoś mięso takie z rosolu u nas schodzi w mgnieniu oka :)
Przypomnialy mi sie canpolowe kubki na pokarm. Obecnie przechowuje w nich... prosze sie nie śmiać... przyprawy;) polecam na przyszłość;) z przymrużeniem oka
Te kubki zamiennie - raz sluza do zabawy raz do mrozenia :)
ja wlasnie z resztek rosolu zrobilam kostki rosolowe zobaczytmy co wyjdzie moj pierwszy raz
Oliwka bardzo fajny pomysł. Przeważnie ludzie mają bajzel w przyprawach :p
Ja w woreczkach na mleko pomroziłam.owoce
W Rossmann bardzo dobre oferty na prawie wszystkie owocki/deserki dla dzieci :)
W rosku często są promocje z tą apka czasem jest jeszcze taniej
Ja to słoiczków nie kupuję, ale aplikacja fajna sprawa, bo zawsze te grosze odliczy dodatkowo.
paatka to prawda jak się robi zakupy z listą w aplikacji to jest jeszcze taniej :) Do tego program rossne i rabat ale ostatnimi czasy nie nalicza się do produktów już przecenionych.
Też korzystam z Rossnę, sporo taniej wychodzi czasem np. Pampersy czy obiadki 3 gratis np.