Dobre oferty na słoiczki i inne gotowe posiłki :)

To prawda z rossne taniej wychodzi. Też korzystam z tego 

Tak bardzo popularne a ja nie przepadam za rosmanem. Dla.mnie tam jest o wiele drozej niz w markecie...

Oliwka ale wszystkich produktów nie kupi się w markecie które są w Rossman. A czasami taniej wychodzi nawet 

Ja tam rosmana lubię. Zawsze wszystko tam dostanę mają bogatą ofertę dla maluszków 

Rossman ma to do siebie że na małej powierzchni masz wszystko co dla dzieciaka potrzebujesz no i dla siebie :)

A ja uwielbiam Rossmanna, wydaje mi się że mają super promocje no i ichniejsze produkty są bardzo dobre i tanie :) 

Kosiaszka dokladnie mają tego sproo w asortymencie. Wybór jest dla każdego 

Np zielone chusteczki czy kosmetyki babydream super składy i super ceny :) Ich chusteczek zaczełam stosować po 6 miesiącu jak trzeba było dobrze doczyścić pupę 

rossman wychodzi tanio jeśli śledzimy promocje :) akurat produkty dla dzieci ma w fajnych cenach, zwłaszcza kosmetyczne, czasem na chemie do domu mają dobre promocje. Wiadomo że standardowe ceny bez żadnych rabatów są niezbyt przystępne, dlatego ja w aplikacji mam dodane do ulubionych wszystkie produkty które chętnie tam kupuję i wtedy od razu widzę na co jest promka i co warto kupic

Kosiaszka też raz kupiłam te zielone chusteczki skusiłam się niska cena i super składem ale niestety strasznie uczuliły córkę co znaczy że nie wszystko z fajnym składem pasuje każdemu dziecku 

Oj tak, też lubię te zielone chusteczki bo mają dobry skład. Używam bardzo mało chusteczek., ale zawsze trzeba i tak je mieć.

Często korzystałam z promocji na pampersy Pampersa w Biedronce, Tesco i Rossman.Zupki ,obiadki czy chusteczki tak samo.Jak ceny były naprawdę dobre to robiłam zapas i kupowałam więcej.

Chyba każda z nas poluje na promocję ;) woli taniej kupić trochę zaoszczędzić sobie 

Paatka pewnie że każde dziecko reaguje inaczej, u nas sie sprawdzają ale u siostrzenicy jest dokładnie jak u ciebie :) 

Tych zielonych nigdy jeszcze nie używałam ale chyba spróbuję skoro mowicie ze dobre :) . Ja lubię ich podkłady jednorazowe, noszę w torbie na wyjście. Używam na kozetce u lekarza, do zmiany pieluszki itd. 

Moniczka ja tak samo kupuje pampersy chusteczki czy tubki zawsze na promocji biorę więcej na pewno się nie zmarnuje 

Ich Marka własną cała jest spoko. Pampersy też ok ale chyba przyzwyczaiłam się do dady bo na nie są znacznie lepsze oferty i kupuje spore zapasy wyłudzając karty biedronka od znajomych bez dzieci 

Ja najczęściej poluje teraz na promocję musów i pampersów.. chusteczek nie używamy a obiadki gotuje sama 

Aneczka a nie wolisz musów też sama przygotować? 

Kosiaszka to ja aż tak bardzo nie :D zazwyczaj wykorzystuje swoją kartę i teściowej w biedronce