Dodatki na dzieci - o czym warto pamiętać w 2021

No ale logowanie się na szczepienie ludzi 80plus przez profil zaufany to już jest szczyt 

Anulka, bo logowanie do ZUS się za pomocą banku, a za pomocą profilu zaufanego to dwie różne drogi logowania. 

Możesz zalogować się poprzez bank bezpośrednio, ale nie łączysz się wtedy z profilem zaufanym. 

A logowanie przez profil zaufany polega na tym, że logujesz się najpierw do profilu zaufanego, a stamtąd jest automatyczne przekierowanie do PUE. Do do profilu zaufanego możesz zalogować się przez bank albo możesz sobie założyć tradycyjnie login i hasło, bo np. nie każdy bank daje możliwość założenia sobie profilu zaufanego. To jest taka dwustopniowa droga logowania.

mi nie zawsze udaje się wszedzie zalogować przez bank bo czasem wychodzą jakieś błędy, wiec warto mieć normalny login i hasło do profilu zaufanego i korzystać z tej opcji. Dla mnie całkiem wygodne 

Oj to prawda z tym logowaniem dla osób starszych na szczęście na infolinii mogli się też zapisywać. 

u nas zapisy były bezpośrednio w przychodniach telefonicznie i osobiście ponoć przez szybę też :) aczkolwiek takim starszym osobom zawsze ktoś z rodziny może pomoc z tymi zapisami online, tak jak i z wieloma innymi czynnościami które trzeba lub powinno się robić przez internet

Ja wszystko załatwiałam przez bank :))

Nic dodać nic ująć wszystko jest zawarte bynajmniej tak mi się wydaje . A co do bonu turystycznego może ktoś wie jeżeli zrobię przedpłate przed końcem marca 2022 roku jest możliwość zrobienia jej poprzez bon a wyjazd odbędzie się w późniejszym tterminie ?