Zdecydowanie warto zainwestować w dodatkowe ubezpieczenie. My z mężem popełniliśmy błąd i nie ubezpieczyliśmy dodatkowo syna. Skończyło się na rachunku ze szpitala - 5000 zł ![]()
oooooo to rzeczywiście spore koszty ;(
W Egipcie zemsta faraona to częsty problem, a leczenie na miejscu bez ubezpieczenia może kosztować fortunę. Dobrze, że byłaś zabezpieczona zdrowie najważniejsze! Takie sytuacje pokazują, że dodatkowe ubezpieczenie to nie zbędny wydatek, a realne wsparcie w kryzysie.
Jej wiedziałam że to może być spory koszt , ale aż tyle . Dużo ![]()
No niestety koszty są spore. Jak nic się nie dzieje to ok ale jak się zacznie to już problem
Dziękujemy za komentarz ![]()
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ![]()
Całe szczęście, że otrzymaliście szybko pomoc ![]()
Współczujemy
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami.
Z przykrego doświadczenia -WARTO!
Tak warto, nie wyobrażam sobie lecieć gdzieś bez dodatkowego ubezpieczenia, tylko dodatkowe nie potrzebne zmartwienie
Niestety częsta przypadłość w Egipcie.
Ja jak byłam ze znajomą w Grecji to poparzyła ją meduza i dostała jakiejś reakcji alregicznej. Sam przyjazd pogotowia to był koszt ok 30€. Finalnie nie wiem ile im wyszło, a właśnie nie mieli ubezpieczenia
Oj tak, niestety takie rzeczy się zdarzają…
Dokładnie, dlatego warto mieć ubezpieczenie, bo samo przyjazd pogotowia kosztował tyle, a co dopiero cała reszta leczenia.
Na szczęście my mieliśmy klinikę na terenie hotelu, więc wszystko udało się bez stresu
to miałaś szczęście , gorzej jak by trzeba było jeszcze po obcym kraju jeździć
Dokładnie, poza tym nie bez powodu powstało powiedzenie przezorny zawsze ubezpieczony.
Myślę, że skoro i tak wydajemy pieniądze na wakacje, często niemałe, to naprawdę warto dorzucić te kilkaset złotych i się porządnie ubezpieczyć.
Dokładnie my mieliśmy ubezpieczenie za osobę około 200 zł , więc to nie takie duże pieniądze przy takiej drogiej wycieczce
Tak to już są znikome koszty a jak coś się zacznie dziać to już w tedy tysiącami leci bez ubezpieczenia
omg, niestety to dosc czesta przypadlosc na wakacjach
bardzo Ci wspolczuje, ale dobrz ze wszystkko sie dobrze skonczyko