Canpol Babies ma naprawdę świetne produkty, laktatory , podgrzewacze itp. Ja używam i jestem bardzo zadowolona. U mnie jedną z największych perełek okazał się aspirator elektryczny z melodyjkami i lampką. Używamy go ostatnio dość często przez katarek u dzieciaków ale naprawdę ma moc ![]()
No właśnie ja żałuję że się nie załapałam na aspirator
Kupiłam ten najprostszy Canpola i też jest super i mi się sprawdza…… Ale mój maluch nigdy kataru nie miał więc nie wiem jakby wtedy było
Ten maly tez jest ekstra , ja mam oba . Ten pierwszy zawsze mam w torbie , bo roznie bywa a ten 2 w domku . Zabieram go tez na wyjazdy
No właśnie ten mały mam na wyjazdy bo ma fajne opakowanie
Ja tez jak dziewczyny wyżej polecam laktator SmartSense
jest świetny!.
Ale super zestaw do testowania. Idealny na początek laktacji żeby ją rozkręcić. Najbardziej ciekawi mnie biustonosz bo dobrać dobry, wygodny dla mamy to tragedia
Mega naprawdę liczę że się uda z testami ![]()
No ciekawe czy w piątek będą już wyniki
Jest świetny ten biustonosz
Mam 2 i polecam z calego ![]()
Ja z tego małego jestem mega zadowolona, bardzo też go polecam ![]()
Też korzystam z tego biustonosza i również polecam ![]()
Bardzo elegancki, wygodny, fajnie sprawdza się do elegantszej kreacji, ładnie podtrzymuje biust ![]()
Nom mega ktoś go zaprojektował
nawet mama karmiąca może czuć się kobieco i wygodnie:)
Dziewczyny a jak z jego rozmiarówką? Ja ogólnie noszę rozmiarówkę XS ale te sportowe biustonosze mam S. Czy S jest taka typowa S czy mniejsza jak bardziej XS?
Ja kupiłam laktator muszlowy z Canpol i mysle jaki rozmiar biustonosza będzie dobry do niego te co obecnie mam na pewno beda za małe. Jak je dobieracie ? Kupujecie z rozmiar czy dwa większe ?
Ten biustonosz jest o tyle fajny , ze wlasnie przy dobrze dobranym rozmiarze zmiesci sie tez tam laktator . Ja mam dosc pokazny biust , nie ma co.sie oszukiwac ale jest serio duzy i balam sie , ze xxl bedzie za mały a mieszcze tam jeszcze laktatory muszlowe
Oczywiście mowie o biustonoszu Canpol
Ale rozmiarowki tych biustonoszy Canpol sa zawyżane albo zaniżone?
ja kupiłam pierwszy biustonosz z chinskiej strony i juz nie jestem zadowolona ![]()
ja kupowalam /kupuje biustonosze sportowe z pepco i biustonosz do karmienia mam z rossmana to bez problemu miesci sie w nim laktator canpol smart sense
kupowalam normalny rozmiar jaki w danym momencie nosze
Ja ogólnie jestem XS/S, ale ze przy KP ten biust jest większy u mnie teraz to zamówiłam biustonosz rozmiar M, bo tak wyszło mi z tej tabeli u nich na stronce, jak się pomierzyłam
w sumie myślę że jakbym wzięła S to też pewnie było by ok, ale ta M jest też spoko, może ciut pod pachami jest luźniej, nie przylega w obwodzie tak mocno, także pewnie ten mniejszy rozmiar bardziej byłby spasowany tak tip top, ale mimo to bardzo mi w nim wygodnie ![]()
![]()
Ja mam podobne odczucia co @Mamii - z tabeli wychodziło mi żeby brać L i taki wzięłam i jest dobry, aleeee myślę, że w moim przypadku M też byłaby ok, bardziej dopasowana ![]()