@Wesola95
ale nie chodzi o kropelki w sumie bo sa 2 rodzaje avent natural i avent natural response
my uzywamy responsywnej bo jako jedyni mieli taki ze leci jak ssie a nie ciagle
ale widzę że ta nowa canpol ma byv wlasnie na podobnej zasadzie ze leci przy ssaniu. jestem jej ciekawa czy taka super w praktyce tez 
np lovi polecane ale jednak leci z nich samo a moi strasznie mocno ssali i ich po prostu zalewaly nawet najmniejsze przepływy
miala ktoras z was moze juz te nowości?
1 polubienie
@Wesola95 u Nas na początku byla butelka Mam Baby i jesli dobrze pamietam lepiej sie sprawdzala od canpola i lovi. Przynajmniej pierwsze dni w donku. Ale u Nas szybko Synek ladnie pil z canpola i lovi co Mu sie dalo.
Ale zaczynaliśmy od smoczkow 0m+
2 polubienia
No ta 1 kropelka to dziecko musi się nieźle napracować. My też zaczynaliśmy od tej, wczoraj przeszliśmy na 3 kropelki. Moja koleżanka zaczynała od 3 bo twierdziła że za bardzo się dziecko męczy, a kuzynką męża igła powiększyla otwór w Lovi bo za długo trwało karmienie 
2 polubienia
Avent ma mega wolny przepływ chyba że butelka ma zły rozmiar smoczka bo 0 lub 1 jest na start. A jaki rodzaj kupiłaś?
Dopiero te nowości weszły , więc myślę że jeszcze nikt nie zdążył . 
1 polubienie
a oki
czyli to tez całkiem nówka jak biustonosze i butelka:rofl:
Ja to bardzo liczę że będą te nowe butle
Ciekawe czy @CanpolBabies_Redakcja czyta te typy i co sobie wtedy myśli 
2 polubienia
Miał właśnie pisać że jakaś nowa butelka jest,ale widzę że dziewczyny już szybsze ode mnie 
@Wesola95 jaz córka też miałam ten najmniejszy smoczek i było Ok.
1 polubienie
Może niedługo znów jakieś zabawki będą, ja jak tu dołączyłam to dziewczyny testowały zabawki a kilka miesięcy później były te sensoryczne i myślę że za jakiś czas będą znów.
2 polubienia
Też się nad tym zastanawiam 
1 polubienie
Ooooo widziałam ten bidon na wode. Świetny jest. Nie wiedziałam że ręczniki zrobili w rolce. Może będą do testów
no swietny i tez na czasie u mnie bo zmieniam bidony starszemu na takie “normalne”
co do ręczników mialam takiego typu tyle ze z rossmana do porodu i opieki nad maluszkiem. super sprawa
Też miałam taki ale z innej firmy
My tutaj dostaliśmy do testów te chusteczki bambusowe w pudełeczku to chyba to samo co ręczniki tyle że w pudełku a nie na rolce. Najlepsze jakie miałam
wiesz akurat do tego sie nie odniose bo nie mialam z nimi stycznosci z chusteczkami canpola jeszcze
zazwyczaj chusteczki bywaja cienkie rwące a ten recznik co mialam naprawde spoko jakosc i zastosowanie do bliznh maluszka czy oszuszania sprzetu do dziecka super sie sprawdzil wiwc trzeba poczekac czy te reczniczki tez maga dzialaja
Właśnie jesteśmy po testach tego Smoczka do butelki z avent o najmniejszym przepływie! Jest o wiele lepiej i nie zapeszając karmienie nie trwa już 5 minut tylko nieco dłużej 

2 polubienia
Ale trochę zazdroszczę że u Ciebie tak szybko trwa karmienie
synek na piersi wisiał godzinę bo przysypiał i co chwilę musiałam go budzić żeby dalej jadł. Z butelki też bardzo wolno je. Już ma skończone 3 miesiące ale dalej używamy smoczków 0+ bo w skoczkach 3+ jak leci szybciej to się denerwuje. Jak bylam na warsztatach z chustonoszenia to dzieci z piersi szybciej zjadły niż synek z butelki. Jakbym miała go karmić z piersi to byśmy całe warsztaty spędzili na karmieniu 
Te chusteczki to jak dla mnie to są normalne kawałki ręcznika tylko zapakowane w pudełko 
super są polecam ci