W sumie jakby bylu zabawki tez by bylo super . Tamtym razem bylismy zachwycone a mala ma w nich swoje ulubione wiec mysle , ze teraz tez by jej fajnie podpasowaly ![]()
@MamusiaNM te chusteczki bambusowe od canpol sa ekstra , nie dosc , ze mieciusie to jeszvze nie zostawiaja zadnych farfocli i mozna ich uzywac jak mokrych wystarczy zamoczyc . Dowiedzialam sie o nich z forum i odrazu zrobilam zamowienie , teraz beda nam towarzyszyc juz zawsze
@Wesola95 to super, a mleko swoje dajesz czy modyfikowane?
Swoje
Medela w szpitalu mi ładnie rozkręciła laktację
a w domu w użytku laktator od Canpola - bardzo mi się sprawdza i jestem z niego zadowolona ![]()
Ja coś czuję, że zapomnieli o nas , że jeszcze nie dodali co będzie do testowania
albo cały czas myślą ![]()
nieee, od kiedy jestem to nieraz było w późniejszym czasie
myślę że do końca tugodnia się namyślą😂
Też mi się tak wydaje ale liczę że jutro już będzie wiadomo co i jak ![]()
To ja tu tak długo nie jestem
zawsze było zaraz w nowym miesiącu ![]()
Potwierdzam chusteczki bambusowe z canpola są świetne, jeżeli dziecko ma alergię na zwykłe nawilżane chusteczki to te bambusowe wystarczy nawilżyć i przetrzeć buźkę dziecka i bez podrażnień i czerwonych plam.
Właśnie koleżanka mi ostatnio polecała zastąpienie chusteczek nawilżanych takimi bambusowymi nawilżanymi wodą
mówi, że troszkę ma z tym zamieszania więcej, ale nie ma w tym żadnej chemii i jej małemu bardzo służy taka pielęgnacja ![]()
My bardzo mało używamy chusteczek nawilżanych. Tyle.co na wyjscia.
Synka podrażniały na początku.
Także w domu tylko waciki te duze i woda.
Ale z córeczka spróbuje z tymi chusteczkami bo ogólnie jestem nimi zachwycona.
Ja właśnie też zamierzam kupić te nowe chusteczki bambusowe - i dla starszaka (na katar - ostatnio strasznie marudził, że go boli nosek od zwykłych chusteczek) i dla maluszka zamiast tych dużych wacików.
Powiem ci że moja córka jest alergikiem i na buzi jak trzeba było przetrzeć to używaliśmy tych aqua ale i tak ją uczulały , miała takie plamy czerwone a te bambusowe właśnie robię jak twoja koleżanka nasączam wodą i nic się nie dzieje na jej buzi , super szkoda że tak późno się dowiedziałam o tych chusteczkach , stosowalibyśmy u niej od początku ale za to teraz synkowi też przecieram tylko bambusowymi bo też jest alergikiem i to nie wiem czy nie większym ![]()
@Noanoa moja starsza córka od kąd otworzyłam chusteczki bambusowe tylko je używa na katar , mówi że są delikatniejsze ![]()
Te chusteczki w kartoniki sa swietne , bo wlasnie sa milusie i nie podrazniaja noska . Ja nawet przy wycieraniu buzki po jedzeni a raczej po walce z jedzeniem
bo zawsze jest tak ubrudzona , ze sie smieje , ze nie je a walczy to wlasnie ogarniam tymi bambusowymi . Nawet sie nie sprzeciwia ![]()
Są super mięciutkie! Ja te bambusowe bardzo lubię, tylko właśnie wcześniej miałam na rolce, a te w pudełeczku jednak są wygodniejsze
Ja przy pierwszym synu więcej używałam, ale młodszy bardzo nie lubi takich zimnych, dlatego używany właściwie samych wacików i ciepłej wody. A kupiłam na jakiejś promocji 10 opakowań chusteczek Dada
to w takim tempie na 3 lata mam zapas
Dziewczyny i jak wam się podobają produkty przeznaczone do testów na luty ? ![]()
Mi się podoba
a dla mamy która ma malucha w brzuszku i będzie karmiła butelka to jest super prezent ![]()
![]()
![]()
@MojeM1 jak dla mnie extra zestaw do testowania ![]()
![]()
jak dla mnie rewelacja
akurat jestem kpi plus dokarmiam i starszy tez jeszcze do spania mleko wiec zestaw idealny tym bardziej że zapowiadaja siw podobne pod avent responsywne ktore mamy