Testy dobrane pod porę roku i sezon grypowy ![]()
![]()
Mam bardzo duże oczekiwania co do tego urządzenia, fajnie byłoby je przetestować, bo wydaje się naprawdę mega ciekawe!
Wydaje się całkiem fajny, ale oby musiał być używany jak najrzadziej ![]()
I znow na forum bedzie goraco cos czuje ![]()
![]()
![]()
Podobają się - i to baaardzo! ![]()
![]()
Chusteczki używamy cały czas w codziennej pielęgnacji - uwielbiam je
odkąd je wypróbowałam kiedyś przypadkiem robiąc zakupy, teraz już nie sięgam po inne! ![]()
A aspirator elektryczny to coś czego potrzebujemy w swoim “pomocniku” przy sezonie infekcyjnym, bo nasz obecny nie jest zadowalający, a ta Wasza nowość bardzo kusi ![]()
Miałam takie same przemyślenia, jak zobaczyłam co jest do testów ![]()
Już gdzieś to pisałam , uwielbiam te chusteczki bambusowe , zawsze kupowałam ręczniki tami bo nie wiedziałam o istnieniu tych w pudełku
Ja je też używam. Są genialne. Wycieram małemu buzię po kąpieli. I nawet uwielbiam nimi zmywać makijaż a później jeszcze blat i umywalkę w łazience
U mnie mają wiele zastosowań
Totalny hit idealny na teraz ![]()
![]()
![]()
Ja swoją twarz też wycieram tylko w te chusteczki lub te z tani, zależy jakie akurat mam.
ooo aspirator cudo
mam podobny i cudownie sie korzysta.
napewno wielu mamom sie idealnie sprawdzi:heart:![]()
postrach gilochow😍
Super ![]()
![]()
ciężko teraz o dobry sprzęt do noska. Mam mega problem z dopasowaniem ![]()
![]()
Cudownie! ![]()
a doslownie minutę temu przeszukiwałam strony w poszukiwaniu aspiratora ![]()
Myslalam, ze tylko ja tak mam ze jedna chusteczka pol lazienki po demakijazu potrafie posprzatac ![]()
a te z Canpol sa idealne i dla dziecka i mamy
wkoncu w sezonie gilowym nie robia sie strupki od smarkania
Ja też je lubię Maluchowi podkradać ![]()
![]()
![]()
Sama chętnie wycieram w nie swój nos bo są takie mieciuuutkie, że aż miło ![]()
Nigdy ich nigdzie nie widzialam, ale po stwierdzeniu , ze sa mieciusie to musze je sprawdzic ![]()
Jeju nagrody są super
w grudniu nowość i teraz w styczniu również:) jest mega motywacja aby być aktywnym na forum ![]()
Nie jesteś sama, zawsze tak robię i czasem jeszcze przed wyrzuceniem deska klozetowa jest przetarta
Również idealnie sprawdzają się do mycia wanny po kredkach do wanny ![]()
mały bardzo chętnie zmywa sam więc no co mu dać jak nie chusteczkę ![]()
![]()
Mega, ciekawe jaka moc i czy poradzi sobie z kazdym rodzajem kataru B)
Kiedyś kupiłam przy okazji i tak skradły moje serce , że przy ostatbim zamowieniu na Allegro chyba z 8 paczek wzięłam, żeby już były w zapasie ![]()
Jest az 9 poziomow sily ssania to mysle , ze poradzi sobie bez problemow z kazdymi glutkami .
@Mamii no musze wyprobowac , ostatnio serio jestem zakochana w tej firmie i ciagle cos dokupuje
wiec czemu chusteczki miałabym sobie odpuścić ![]()
![]()