Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

Testy dobrane pod porę roku i sezon grypowy :rofl::hear_no_evil:
Mam bardzo duże oczekiwania co do tego urządzenia, fajnie byłoby je przetestować, bo wydaje się naprawdę mega ciekawe!

1 polubienie

Wydaje się całkiem fajny, ale oby musiał być używany jak najrzadziej :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

I znow na forum bedzie goraco cos czuje :laughing::laughing::laughing:

Podobają się - i to baaardzo! :heart_eyes::star_struck:

Chusteczki używamy cały czas w codziennej pielęgnacji - uwielbiam je :heart: odkąd je wypróbowałam kiedyś przypadkiem robiąc zakupy, teraz już nie sięgam po inne! :smiley:

A aspirator elektryczny to coś czego potrzebujemy w swoim “pomocniku” przy sezonie infekcyjnym, bo nasz obecny nie jest zadowalający, a ta Wasza nowość bardzo kusi :star_struck:

Miałam takie same przemyślenia, jak zobaczyłam co jest do testów :rofl:

1 polubienie

Już gdzieś to pisałam , uwielbiam te chusteczki bambusowe , zawsze kupowałam ręczniki tami bo nie wiedziałam o istnieniu tych w pudełku

1 polubienie

Ja je też używam. Są genialne. Wycieram małemu buzię po kąpieli. I nawet uwielbiam nimi zmywać makijaż a później jeszcze blat i umywalkę w łazience :crazy_face:U mnie mają wiele zastosowań

1 polubienie

Totalny hit idealny na teraz :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Ja swoją twarz też wycieram tylko w te chusteczki lub te z tani, zależy jakie akurat mam.

1 polubienie

ooo aspirator cudo
mam podobny i cudownie sie korzysta.
napewno wielu mamom sie idealnie sprawdzi​:heart::heart_eyes:
postrach gilochow😍

Super :heart::heart::heart: ciężko teraz o dobry sprzęt do noska. Mam mega problem z dopasowaniem :see_no_evil::see_no_evil:

Cudownie! :heart_eyes::heart_eyes: a doslownie minutę temu przeszukiwałam strony w poszukiwaniu aspiratora :smile:

1 polubienie

Myslalam, ze tylko ja tak mam ze jedna chusteczka pol lazienki po demakijazu potrafie posprzatac :joy::face_with_peeking_eye: a te z Canpol sa idealne i dla dziecka i mamy :slight_smile: wkoncu w sezonie gilowym nie robia sie strupki od smarkania

Ja też je lubię Maluchowi podkradać :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Sama chętnie wycieram w nie swój nos bo są takie mieciuuutkie, że aż miło :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nigdy ich nigdzie nie widzialam, ale po stwierdzeniu , ze sa mieciusie to musze je sprawdzic :heart_eyes:

Jeju nagrody są super :slightly_smiling_face: w grudniu nowość i teraz w styczniu również:) jest mega motywacja aby być aktywnym na forum :slightly_smiling_face:

Nie jesteś sama, zawsze tak robię i czasem jeszcze przed wyrzuceniem deska klozetowa jest przetarta :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:Również idealnie sprawdzają się do mycia wanny po kredkach do wanny :crazy_face::crazy_face: mały bardzo chętnie zmywa sam więc no co mu dać jak nie chusteczkę :blush::blush:

Mega, ciekawe jaka moc i czy poradzi sobie z kazdym rodzajem kataru B)

1 polubienie

Kiedyś kupiłam przy okazji i tak skradły moje serce , że przy ostatbim zamowieniu na Allegro chyba z 8 paczek wzięłam, żeby już były w zapasie :sweat_smile:

Jest az 9 poziomow sily ssania to mysle , ze poradzi sobie bez problemow z kazdymi glutkami .
@Mamii no musze wyprobowac , ostatnio serio jestem zakochana w tej firmie i ciagle cos dokupuje :laughing: wiec czemu chusteczki miałabym sobie odpuścić :sweat_smile::woman_shrugging: