Była przerwa w produkcji i ciężko bylo dostać sterimar zatkany nos, teraz juz widzę, że się pojawia. Ja kupowałam ostatnio na Gemini i był nowy. Nowe maja silikonowy aplikator.
Wczesniej też dokarmiałam mm ale ostatnio pokarmu pojawiło się wystarczajaco a nawet ciut mogę awaryjnie zostawić w lodowce. Nie są to wielkie ilości ale zawsze coś na czarną godzinę
U nas sterimar jest niezastąpiony. Mała da sobie prysnąć do nosa, gorzej ze ściąganiem tych glutkow ![]()
To dokładnie tak jak u nas
może dorosną w końcu do tego te nasze maluchy
Jeszcze chwila , minie szybciej niż się wydaje ![]()
Ten używaliśmy i jest super fajnie usówa gestą wydzielinę, ten nowy też mamy ale jeszcze nie miałam możliwości użycia.
@Mama.kacperka myślę że może kręcić główką na początku, moja tak robiła a teraz zciągam jej bez problemu , nawet sama kiedyś sobie wzięła i do noska przyłożyła.
@Mamamiski u nas właśnie odwrotnie jak prysknę sterimarem to płacz jest
U nas właśnie córka sama już podstawia nosek jak jej mówię, że zrobimy psik psik ![]()
![]()
U nas ze synem nie było problemu, ale córka widzę że będzie na to bardziej wrażliwa ![]()
U nas super się zapryska, ale ściągać te glutki już gorzej
no ale nie może być za łatwo ![]()
Ja go uwielbiam on poradzi sobie z każdym katarem !
A testowaliscie już ten nowy aspirator? Jak się sprawdza?
My jestesmy po pierwszych testach bo akurat dzieci chore i sprawdzil sie super , ladnie odciaga nosek, mozna ustawic moc , i melodyjki super sprawa, synek odrazu sie zaciekawił ![]()
Super ciekawa jestem jam u nas się sprawdzi . Ale widać że jest to porządny sprzęt fajnie że mamy dwa aspiratorki to w razie gdy oboje zachorują to mam jeden dla jednego drugi dla drugiego ![]()
Ja kilka razy użyłam i jest mega. Świetnie sobie radzi, co prawda synek nie miał kataru tylko takie glutki które mu przeszkadzały ale nasz poprzedni aspirator sobie z nimi nie radził, a wyciąganie odkurzacza było problematyczne. Używałam na mocy 3-5/9. Melodyjek i lampki nieużywalam żeby nie rozpraszać synka, on się cieszy jak wyciągam aspirator ;D
Ja używam do codziennej, porannej pielęgnacji noska i fajnie się sprawdza
wygodnie się czyści po użyciu, fajnie że ma sporo poziomów mocy do ustawienia i synek zawsze jak tylko “odpalę” melodyjki to już się śmieje, więc zupełnie nie przeszkadza mu jak przystawiam mu aspirator do noska ![]()
na szczęście nie było u nas takiego prawdziwego kataru, ale myślę że przy takiej większej ilości wydzieliny to w ogóle super by śmigało ![]()
Ja mam ten pierwszy model canpola i jeszcze tego nie zdarzyłam przetestować
póki co jedyna rzecz do ktorej nie jest mi spieszno do testów ![]()
Też tak mam ![]()
Mega fajny aspirator. Super sie prezentuje… ale na wieksze testowanie możemy zaczekac zdecydowanie.
My testujemy ![]()
Córka nawet polubiła i chętnie go używa
3msc syn też z uśmiechem
Ooo jak fajnie
super pomysł z zabawa przy lalce ![]()
![]()
O jacie ale Wam zazdroszczę że się nie boi , ja włączyłam córce to uciekła na drugą stronę pokoju
ale mam nadzieję ze się przyzwyczai tak samo jak to termometru ![]()