Dołącz do Mam Testerek we wrześniu!

W elektryczny laktatorach sa opcje ustawienia mocy wiec spokojnie :slight_smile:

Ale też trochę zależy od laktatora. Bo jak miałam Neno Perfetto to uzywalam tam poziom powiedzmy 4 i nic mnie nie bolało nie ciągnęło. Potem kupiłam podwójny Neno Bella Twin i uzywalam na 1 to masakra jak ciągnął. Ale Perfetto uzywalam te żeby dokarmiać, a Bella to już 6 ra dziennie, może też dlatego.

To jeszcze jedno pytanko moze glupie :slight_smile: czy uzywanie laktatora elektrycznego zmienia ksztalt i wyglad piersi?

Ja nie zauważyłam żadnej zmiany a jestem po dwójce :slight_smile:

1 polubienie

Ja miałam z Canpol to super był bo można było ustawić moc i częstotliwość więc najpierw się ustawiało na lekkie i wolne a później zwiększało się

To racja ja przy córce też korzystałam z manualnego ale 16 lat temu niemmoglam sobie pozwolić na elektryczny bo one dopiero wchodziły i były dość drogie. W ogóle wszystko było inaczej

2 polubienia

Ooo wygląda bardzo fajnie. Ciekawa jestem, czy jest odrobinę lżejszy od Handsfree.

Podczas używania laktatora nie zauważyłam nieestetycznych zmian na piersiach :blush:

1 polubienie

Wg mnie jest jakaś różnica, ale to raczej kwestia karmienia piersią. Jak na poczatu miałam problem z wklęsłymi brodawkami to teraz na pewno już nie mam tego problemu :smiley: po zaprzestaniu karmienia to te piersi takie “puste” są, ale u mnie po kilku miesiącach się wypełniły. No i na pewno trochę opadły :disappointed: ale jak mówię te zmiany to kwestia karmienia piersią a nie laktatora.

1 polubienie

Myślę że piersi się zmieniają, ze względu na to, że się karmi piersią, a nie że używa laktatora, wiadomo, że będą trochę takie “flaki” ale z czasem myślę że trochę wrócą do formy.

1 polubienie

Mialam tak samo laktator reczny to bylo najgorsze co kupilam zaraz musialam zmienic na elektryczny

Najlepszy jest elektryczny , zaden inny

2 polubienia

Mysle ze raczej nie zmienia to wygladu :smiling_face:

1 polubienie

Teraz to jednak wygoda jest, wszystko jest na rynku. Konkurencja bije się o klienta. Chociaż z drugiej strony tyle wszystkich gadżetów dla malucha, że ciężko się zdecydować :wink:

1 polubienie

Aa tak na prawde maluch az tyle to tego nie potrzebuje :smiling_face:

Oj tak,a najlepsze że każdy nowy gość przyjeżdża z jakąś zabawką dla dziecka,a później się człowiek zastanawia co z tym zrobić i gdzie to trzymać :sweat_smile:

1 polubienie

To prawda dla tego ja sie juz mocno powstrzymuje od takich zakupow

1 polubienie

To prawda, a najgorsze są chyba takie zabawki duze :sweat_smile: u nas jest corka z lipca a synek z sierpnia. Wiec w sumie rodzina przyjeżdza tak posrodku. I jak mała kończylq roczek a syn 2 latka to jakas ciotka wyskoczyla z kuchnia drewnianą a zeby młody nie czul sie poszkodowany to warsztat :rofl: i kombinuj gdzie im to postawić.

Oj tak mi to juz sie miejce konczy na takie zabawki :stuck_out_tongue_winking_eye:

Oj tak - trzeba sie czasem nakombinować. U Nas kuchnia Malego stanela ostatecznie… w korytarzu przy kuchni domowej bo akurat tak sie udalo ze nie przeszkadza. W pokoju nie bylo szans jej dac