Dołącz do Mam Testerek we wrześniu!

Och jaki cudny zestaw!! Mam na jedną pierś… Byłoby przepięknie już po porodzie testować ten muszlowy! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Mega praktyczny , ciekawe czy jest w miare mocny czy daje rade

Też bym z chęcią przetestowała :heart_eyes: taki laktator muszlowy mi się marzy, ale na razie tylko marzy :smiling_face_with_three_hearts:

To prawda, ja miałam jeden również i gdyby mała tylko chciała jeść moje mleko to by pięknie mi się rozkręciła laktacja bo już na nim samym po kilku dniach dużo się odciągało

Może się uda wygrać! Trzymam kciuki :fist:

1 polubienie

Oj tak świetny ten zestaw do testowania!

No powiem wam że ten laktator może być fajnyyyy. Ze zdjęć i opisów wygląda obiecująco

Oglądałam ten laktator ostatnio w sklepie - wyglądał obiecująco i trafił na moją listę zakupową!
Cudownie by było go mieć :heart_eyes::heart_eyes:

Ja akurat rodze na poczatku listopada super by sie sprawdzil :heart_eyes:

Mam tradycyjny laktator, ten muszlowy byby zbawienny kiedy rozkręciłam laktację :heart:

1 polubienie

Powodzenia, trzymam kciuki żeby Ci się powiodło :blush:

1 polubienie

Dziejuje bardzo 🩷:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face:

Dziękuję :heart::smiling_face_with_three_hearts: sama też postaram się być bardziej aktywna,abym mogła zasłużyć na testowanie :smiling_face:

1 polubienie

Miejmy nadzieję, że sie uda :hugs: w wolnej chwili wpadaj i komentuj nasze wpisy,:hugs:

1 polubienie

Super nagroda w pazdzierniku :wink:

Zestaw do testów super :slightly_smiling_face: jak przy corce używałam najpierw manualnego z canpolu a pozniej kupilam elektryczny j bylo to moje wybawienie. :grin: fajnie ze technologia tak idzie do przodu i Canpol wprowadza znakomite nowości ułatwiające funkcjonowanie po porodzie mamie :smile:

To ja mam pytanie z innej beczki, przy corce mialam taki manualny laktator i korzystalam z niego moze z dwa razy bo i tak mloda gardzila butelka (dzisiaj juz wiem dlaczego). Elektryczne Wam sie sprawdzaja? Nie ciagna za mocno piersi??

Ja z kolei nie korzystałam nigdy z manualnego, tak więc nie mam rzetelnego porównania. Zależy od firmy myślę… Przetestowałam Philips i Lovi i Canpol. Najlepiej sprawdził się Canpol. Ma funkcje, które pomogły mi rozkręcić laktacje po cc. Pamiętam, że w szpitalu używałam kombajna z Medeli, okropnie ściskał, moc nawet niewielka powodowała u mnie ból. W domu sprawdził sie Canpol Double Pump Brest. A pozniej juz jak laktacja była uspokojona i taka, jaką potrzebowała córeczka, muszlowy sprawdził sie fenomenalnie

2 polubienia

Masz poziomy mocy więc ustawiasz sobie czy chcesz mocniej czy delikatniej

Ale super zestaw :blush: bardzo jestem ciekawe tego laktatora