Dołącz do Mam Testerek we wrześniu!

No wlasnie ja na szybko poszlam i kupilam i okazał sie nie warty :frowning:

Myślę że i jednym byśmy dali radę, ale jak przyjdzie sezon chorób a moja córka i synek zaraz krzyk i kłótnia kto pierwszy to w takim przypadku przydałby się drugi, musiszę się za jakimś rozejrzeć

Widzieliście nowy laktator od canpol ?

Jestem pod wrażeniem pięknie wygląda, ale i canpol nie stoi w miejscu tylko zaskakuje nas cały czas nowościami :slightly_smiling_face: @MamyCanpolu może pomyślcie nad inhalatorem ? Chyba właśnie tego brakuje w waszej ofercie ?

3 polubienia

No to nieraz bajki duzo pomagaja :smiling_face:

Zdecydowanie @canpolbabies.com zaskakuje rodziców
:white_heart: 🩵 :white_heart: 🩵 uwielbiam :heart_hands:

Moze bedzie ten zestaw do testu :smiling_face: inhalatorow chyba nie maja a fajnie by bylo

Ale fajny laktator :heart_eyes:

Nam by się mata przydała do testów :star_struck::star_struck:

Mieliśmy 2 od CanpolBabies przy Synku. Obie świetne! :heart: Oddalam kolejnym dzieciom w rodzinie a tu u. Nas kolejne dzidzi w drodze :smiling_face_with_three_hearts:

Piekny ten laktator :slight_smile:

Piękny! Osobiście używam muszlowego na jedną pierś od canpol i NIE MA Sobie równych :hugs::heart_eyes:

Rzeczywiście słuszna uwaga. Brak inhalatora canpol :hugs: chętnie bym wypróbowała​:heart_eyes:

Mamy ten od canpol i jest fantastyczny! Bardzo długo trzyma bateria, łatwy w czyszczeniu i z końcówkami na wodnisty katar i nieco gestszy. Super jest

2 polubienia

No to super :star_struck: muszę więc dopisać do listy wyprawkowej :ok_hand:t2::grin: dziękuję za polecajke :heart:

1 polubienie

Canpol naprawdę ma mnóstwo mnóstwo świetnych rzeczy. Jak tu wyżej dziewczyny pisały o laktatorach. Fenomen!

Jednak tak jak myslalam laktator bedzie do testow , super sprawa , ale bylo by szczescie go przetestowac

1 polubienie

Fajny zestaw do przetestowania w pazdzierniku :star_struck::star_struck::star_struck:

1 polubienie

https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Juz jest :heart_eyes:

2 polubienia

Ooo, ale super zestaw :star_struck::star_struck:

1 polubienie

My Mamy ten muszlowy z Canpola ktory byl wczesniej jakoś do testów :slight_smile: U Nas czeka na testy jeszcze