Dołącz do Mam Testerek we wrześniu!

U nas też tak było z suszarka. Ale ta basenowa przekonała syna. A odkurzacz to lubi, bo Bing odkurza w jednym odcinku, i jak syn zobaczy to biegnie do mnie i mi pomaga

Moja przy blenderze krzyczy. A niedawno mąż odkurzał odkurzaczem przemysłowym. O jeja, trauma… Wzięłam ja do sypialni i jakoś to było

Kiedyś moja zasypiała przy inhalatorze, przyjemne wibracje i szum ją uspokajały. Zobaczymy czy nadal tak będzie przy najbliższej infekcji

Moja od małego jak była.chora była przyzwyczajona, miała pieska z mesmedu i naprawdę u nas się super sprawdza, teraz muszę dokupić te części bo mimo że się myje i sterylizuje to wiadomo, że raz na jakiś czas warto wymienić. Mi poleciła go Pani wyprawka bo daje radę z różnymi preparatami.

Hahah no tak jednak bajki dużo pomagają :sweat_smile::sweat_smile: u nas już suszarki się nie boi ale do odkurzacza podchodzi z dystansem i na sam widok jest już w oczach przerażenie​:rofl:

Ja musiałam dziś mojego maluszka inhalować, myślałam że będzie płakać a on mi usnął :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

Nasza ma 3 lata i nadal boi się odkurzacza, a chyba dlatego, że jak była malutka i sobie raczkowała zaatakowała ją rumba :sweat_smile: Tak się biedna przestraszyła, ze nie mogliśmy jej uspokoić, dziś to jest śmieszne, wtedy było nam bardzo szkoda maluszka

To mojej szwagierki synek tak samo , i potem ciągle pokazywał na odkurzacz i mówił „hasi” i ona nie mogła przy nim włączać odkurzacza

Oo, jest nadzieja, ze i u nas tak sie uda​:grin::grin::grin::grin:

Moje dziecko od urodzenia uwielbia inhalacje,bo jak miał 7 tygodni to wylądowaliśmy w szpitalu z zapaleniem płuc, ale do dzisiaj mu zostało,że jak drobny katarem mu się pojawią to wyciąga te rurki,maskę ,siada na kanapie i każe włączyć bo się musi inhalowac :sweat_smile::joy:
Ale teraz spodziewam się drugiego synka i myślę czy od razu nie kupić aspirator elektryczny do noska,bo mieliśmy przy pierwszym taki ręczny katarek i trochę słabo się sprawdzał,a odkurzacz mamy teraz taki pionowy,za nic nie da się tam do niego podłączyć .
Jak czytam to wiele z was miało już taki aspirator, rzeczywiście warto zainwestować?

@Pulinka nie wiem czy nie możesz kupić jakiejś przejściówki do ręcznego odkurzacza, ale nie wiem czy do każdego modelu będzie pasować.

No właśnie do naszego nie ma,bo już w tamtym roku szukałam,bo starszy zobaczył że kuzyn ma tak odciągane gile i on też sobie zażyczył,a tu zonk bo się u nas nie da. Na upartego mogę pożyczyć odkurzacz od teściowej, ale po pierwsze nie chce mi się tego tragać za każdym razem,a po drugie za bardzo już nie mamy miejsca na naszym poddaszu :sweat_smile:

1 polubienie

Ja myślałam że mój syn będzie miał traumę. Ja kiedyś odkurzalam i my mamy Dysona z tym światłem i on chciał to światło złapać i mu palec wciągnęło. I miał skórę zdartą i potem się nie chciało goić i mieliśmy maść z antybiotykiem. Ale na szczęście zapomniał :blush:

U mas odkurzamy tylko jak jesteśmy z mężem razem to wtedy jedno z nas tuli córkę w tedy kiedy działa odkurzacz

Ja jestem ciekawa jak te elektryczne aspiratorki dają radę :thinking::thinking:

2 polubienia

Dają radę :slight_smile: odkąd mamy aspirator, nie korzystamy z katarku pod odkurzacz.

2 polubienia

Ooo no to super , bo myślałam że to taki kit i nie zciąga dobrze kataru .o że nie warty zakupu

Kiedys kupilam w aptece aspirator i byl tak slaby ze szkoda gadac wogole nie miał sily :frowning:

A mogę zapytać jakiej firmy,model macie tego aspiratora? Jestem coraz bardziej przekonana aby się w niego zaopatrzyć :+1:t2:

Oj no właśnie dlatego podpytuje, może ktoś ma sprawdzony i poleca,bo tak w ciemno to też już nie raz się na coś natknęłam i byłam niezadowolona :pensive: