Drugi etap superpromocji wyprawkowej do -30% w SMYK

Kompletujesz wyprawkę? Skorzystaj z drugiego etapu SUPERPROMOCJI wyprawkowej Canpol babies! :heart:

Od 21 do 31 października w wybranych sklepach stacjonarnych SMYK obowiązuje dwutygodniowa promocja do -30% na produkty okołoporodowe i laktatory Canpol Babies. Znajdziecie je na dedykowanym regale wyprawkowym Canpol babies, co ułatwia wybór i szybkie skompletowanie wyprawki. To doskonała okazja, aby przygotować torbę do porodu i być gotową na narodziny maleństwa :heart_eyes: :revolving_hearts:

Promocja jest dostępna w następujących sklepach SMYK:

• Bydgoszcz Zielone Arkady Megastore

• Gliwice Europa Centralna Megastore

• Katowice Silesia City Center Megastore

• Kielce Galeria Korona Kielce Megastore

• Kraków Bonarka City Center Megastore

• Kraków Futura Park Megastore

• Kraków Galeria Krakowska

• Lublin Atrium Felicity Megastore

• Olsztyn Galeria Warmińska Megastore

• Opole Karolinka Megastore

• Poznań Homepark Franowo Megastore

• Rzeszów Galeria Rzeszów Megastore

• Szczecin Outlet Park Megastore

• Warszawa Arkadia

• Warszawa Atrium Promenada

• Warszawa Cedet

• Warszawa Centrum Janki

• Warszawa Homepark Targówek

• Wrocław Aleja Bielany Megastore

• Wrocław Magnolia Park

Podkłady higieniczne to wyrób medyczny, dlatego dla własnego bezpieczeństwa należy stosować go zgodnie z instrukcją lub etykietą, a w razie wątpliwości skonsultować się ze specjalistą.

Drogie mamy, co wpadnie do Waszego koszyka? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

7 polubień

Super dla mam ktore planuja wyprawke :wink: trzeba korzystac z rabatu :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Oo jak fajnie, że w moim mieście też jest promocja :heart_eyes:

Ach szkoda że Gdańsk się nie załapał :disappointed: taka promocja to aż żal

Super! Właśnie pakuje walizkę więc idealnie trafiliście z tą promocją :slightly_smiling_face:

U nas niestety nie ma :disappointed:

świetna oferta i szkoda ze dopiero teraz bo wlasnie niedawno niestety juz zakupilam wyprawke. :frowning:

Ale świetnie! Jestem w trakcie kompletowania wyprawki i widzę że mój sklep jest objęty promocja :grinning: szykują się zakupy, na pewno chce kupić podkłady 60 na 90 i 60 na 60, majtki poporodowe i wkładki laktacyjne :grinning:

1 polubienie

Akurat byłam z mężem w pobliżu i mamy to, szybkie zakupki, dobre ceny, polecam :grinning:

1 polubienie

wez nie kuś :rofl:
bo naprawdę sprawdze chociaż watpliwe byl wybor bo w moim czesto wykupione

Idź na całość, idź na całość!:rofl: akurat u mnie wzięłam ostatnia paczkę podkładów 90x60 więc się rozchodzi jak świeże bułeczki :sweat_smile:

1 polubienie

w mojej galerii bardzo duzo osób chodzi wiec ciezko cos zastac
jak namowie mojego to moze cos bedzie bo sama jestem uziemiona na takie zakupy

@CanpolBabies_Redakcja oh nieeee zadnego sklepu Smyk z Lodzi :disappointed::disappointed::disappointed::disappointed:

1 polubienie

O super informacja napewno zerknę do smyka !

1 polubienie

Podkłady , podkłady i jeszcze raz chusteczki te bambusowe :orange_heart:

Doskonale! Promocja idealna na teraz :smiling_face_with_three_hearts:

Ech, szkoda, że Gdańska nie uwzględnili :pensive: Super by było skorzystać z takiej promocji blisko domu , niestety mamy za daleko wszędzie :cry:

Super dziekuje za informacje brakuje mi jeszcze podkladow super sie zlozylo :grinning:

Ojj nie doczytalam ze i ja mam daleko :pleading_face:

Szkoda, że nie zrobili tego w każdym mieście :confused: Może jeszcze będą takie promocje w innych miejscowościach