Duphaston ' podtrzymanie ciąży

Młodzi też ale młodzi pogadają i temat z reguły ucichnie a jak starsi zaczną gadać to wiesz zaraz pół wsi wie i pół drugiej także niestety 

hehe no starsze pokolenie ;)

Mam nadzieję że kiedyś to się zmieni i ludzie nie będą tak patrzeć na innych przez pryzmat tatuaży czy innego wyglądu i komentować bezsensu 

Tak jest na wsi niestety ze wszyscy wszystko wiedzą, jeden powie drugiemu i się niesie. U mnie na wsi też to tak wygląda niestety 

oj tatuaże to już raczej normalne,;) teraz mało kto ich nie ma;) mi kiedys sie marzyły ale potem mi przeszło;D inne zainteresowania były;D 

Każda wieś taka ale w mieście wcale nie jest lepiej tylko że ludzie tam są tak zabiegani że się nie interesują na około życiem wszystkich :)

otóż to ;) jak sie przeniosłam z mniejszego miasta do wiekszego to wiecie jest tutaj tempo;) czy ci sie spieszy czy też nie to życie jest ciągle w biegu;( nawet jak masz wolne i ci ludzie gdziecś ciągle gnają;) a to sklep a to autobus a to gdzies.... teraz jak jestem na rodzicielskim to troche tryb zwolniony ;) troche;)

ale życie sąsiedzkie? nie ma zbytnio czasu pogadać bo każdy w biegu jedynie emeryci;) no od nich to już skarbnica wiedzy ;) co gdzie kiedy kto i jak;)  ale u mnie na pietrze młodzi to połowa sie nie zna;( 

Anecia 3 myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze. Nastawienie ma ogromne znaczenie, ważne jest też żeby się nie przemeczać i słuchać porad lekarza. Krwawienia występują w okresie ciąży.

Aniss to prawda nawet jak ma się wolne to jest mnóstwo do roboty. Coś gle coś. Nie ma ki dy odpocząć . Czlowoec non stop na obrotach 

No ja mieszkam na wsi i też każdy o wszystkim wie, przeprowadzam się na taką ala dzielnicę miasta, ale tak naprwadę wieś, ciekawe jak tam będzie, ale też starzy ludzie mieszkają, to ostatnio jeden pan to myslałam, że z okna wypadnie jak pojechałam na działkę i inny samochód się na rejonie pokazał:D

ja właśnie dlatego nie chciałam mieszkać na wsi, bo taki monitoring jest 

Właśnie czasami można zaoszczędzić na kamerach 

hahaha no jasne tyle ze jak coś sie dzieje to ten monitoring umywa ręce;/

w mieście tez czasami takie osoby się trafiają 

Aniss dokładnie później nikt nic nie wie, nikt nic nie widział, bo nie chce się narażać:D

czasem warto sobie założyć dla bezpieczeństwa