Dzień Mamy 2026!

moj pierwszy dzień mamy na forum🤩
dziękuję bardzo za zyczenia i życzę pozostalym mamusiom wszystkiego co najlepsze id uzo sily na trudne momenty❤️ a dla Was mamusiowa redakcjo @CanpolBabies_Redakcja wszystkiego co najlepsze i duzo dalszych sukcesów bo bez Was to forum by nie istnialo🫶🏿

1 polubienie

U mnie było super, poszliśmy na lody i spędziliśmy trochę czasu wspólnie :smiling_face:

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mam Canpolek 🩷 dużo cierpliwości, długich drzemek i ciepłej kawusi :tulip:

2 polubienia

Bardzo dziękujemy za życzenia . To jest mój pierwszy dzień mamy i uczucie nie do opisania , cały dzień jestem wzruszona i strasznie mnie to rozczula . Na pewno jeszcze działają u mnie hormony bo jestem w trakcie połogu , ale naprawdę ciężko opisać to uczucie. Wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego, każda mama jest wspaniała i cudowna.

1 polubienie

Dziękuję :heart: to piękne święto :heart:

@CanpolBabies_Redakcja 🩷
Bardzo dziękuję :pregnant_woman::two_hearts:

Dziękuję :heart: bycie mamą to piękna ale i strasznie trudna rola :pleading_face: jednak te ciężkie momenty dzieci nagradzają uśmiechem a mi na ten widok zawsze mięknie serduszko :pleading_face::heart:

1 polubienie

I mega odpowiedzialna…… każda decyzja wpływa na dziecko i daje konsekwencje

Ogromnie dziękujemy i cieszymy się, że razem tworzymy taką wspaniałą społeczność :heart_eyes: :heart:

2 polubienia

To bardzo wzruszające :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart: Kiedy maluszek ma się pojawić na świecie?

1 polubienie

Dziękujemy! Wzruszamy się razem z Wami :heart: :sparkling_heart: :tulip:

2 polubienia

Dokładnie tak! Mamy są niesamowite! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 polubienia

W lipcu prawdopodobnie pod koniec :heart_eyes: ale mam przeczucie że będzie chciał wyjść wcześniej :joy::heart:

2 polubienia

A na kiedy masz termin? Ile już bobas waży?

27 lipiec , w czwartek w tamtym tygodniu ważył 1,6 kg :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: lekarz mówiła że będzie spory w dniu porodu :heart:

1 polubienie

To prawda jesteśmy nie zastąpione :heart:

To moja waży 2300 :hear_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil: mi kazała dietę zrobić

1 polubienie

U mnie tydzień temu czyli 28+4 było 1400g - i idzie zgodnie z siatką moja dziewczyna :sweat_smile::cherry_blossom:

3 polubienia

O kurczę , a masz cukrzycę ciążową?

No właśnie nie mam, miałam wielowodzie ale na szczęście byłam w czwartek na wizycie i już jest dobrze . A teraz mam mieć dietę z niskim IG .

1 polubienie