Dzień mamy!

Drogie Mamy

Chciałam życzyć Wam i sobie wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy. Dużo zdrowia, cierpliwości i pociechy z naszych maluszków. ;)

Zróbmy dzisiaj dla siebie coś miłego.

W końcu to nasz dzień! <3

Wzajemnie ☺ ja dostałam kwiatki od męża na dzień mamy w sumie to się nie spodziewałam bo synek będzie za 2 miesiące z nami ale miło aż mi łezka poleciała ☺

Dziękuję ;) A u nas pierwszy dzień mamy z synkiem na świecie i też się kręci łezka wzruszenia <3

Wzajemnie 🌷

Wszystkiego najlepszego mamusie: Ja właśnie oglądałam któryś raz z kolei filmik nagrany przez Panią z przedszkola dla mam jak dzieci robią przedstawienie, słodkie kochane dzieciaczki. Od córki dostałam piękny naszyjnik zrobiony z kolorowych kwiatów.

Darulka słodko ☺

Darulka, oj to musiało być miłe. Teraz tylko filmiki, normalnie byłoby pewnie przedstawienie.

Mój synek wczoraj przy usypianiu w dzień ,do drzemki powiedział "Kocham Cię mamusiu, moje kochane" no po prostu serce mi się rozklieiło ❤️

U nas tez były filmiki z przedszkola z piosenkami i życzeniami wykonanymi przez dzieci, do tego kwiaty od synusiow, bardzo miły dzień i życzę nam wszystkim częściej takich wzruszen ;)

Oj tak mile mile, szkoda że nie można było zobaczyć na żywo, miejmy nadzieję że w przyszłym roku będzie już inaczej.

Moniczka na te " kocham cie mamo" tak się czeka :) pamiętam jak corka zaczęła mówić Kocham cie, teraz słyszę to kilkanascie razy dziennie I dzieci tez ode mnie że je Kocham. Tak w ogóle to ja ucze dzieci okazywania uczuć,przytulania uważam  że to bardzo ważne w życiu i budowaniu wartości dziecka.

ja to za rok bede świetowac;d 

Serce się raduje, ja dostałam kwiatki, i na spacerze syn dał mi jeszcze mlecza hehe. 

Darulka takie prezenty przez dzieci są najlepszymi prezentami od serca. I dobrze robisz bardzo ważne jest okazywanie uczuć :) 

Też czekam aż syn powie ze mnie kocha. 

Ja to chyba jak pierwszy raz usłysze to się tak rozbecze ze juz to widzę   

Mój już powtarza po mnie i to jest takie cudowne. Od razu sprawia, że wszystko przestaje się liczyć, jest tylko mój mały skarb.

Dziękuję ♥no dla mnie to był wyjątkowy dzień bo pierwszy raz z moim maleństwem 

Rena_cz gagatek ci rośnie ☺

Jejku, nie mogę się doczekać aż mój mały będzie już wiekszy i będziemy właśnie tak świętować, pewnie będę płakać co roku :D

Nati, oj rośnie, taki łobuziak z niego. A wszyscy mówią, że strasznie grzeczny, bo taki w towarzystwie zazwyczaj jest, tylko mi daje popalić czasami.

dla innych grzeczny a przy mamie rogi rosną;p 

Znam to skądś haha tylko w moim przypadku to ja i młodsza siostra byłyśmy aniołki w towarzystwie, ani się za dużo nie odzywalysmy :D a w domu często zabawy kończyły się różnymi kłótniami i wojnami, zwłaszcza, ze była między nami mała różnica wieku ;) a potem jak mama coś komus opowiadała to każdy w szoku, ze to niemożliwe ;D