Dzień ojca 2022

Ja zostawiam dzieci z mężem niech świętuje i cieszy się dziećmi.

Oczywiście żartuję. W tym roku nic nie wymyśliłam. Mąż w delegacji ale jak wróci na weekend to od najstarszego syna czekoladki a od maluchów laurka.

Jak świętujecie dzień taty z Waszymi pociechami? 

Jakieś ciekawe pomysły na prezent lub jak miło spędzić czas? :)

Córka namaluje laurkę i będzie :) co więcej od takiego dziecka dostał i tak ostatnio od nas prezent taki masażer do karku :) 

Tak to jest mysl zostawić dzieci tatusiom heh niech sie naciesza w pelni swoimi pociechami 

U nas to życzenia póki co złożone tacie przeze mnie w imieniu syna jeśli chodzi o prezenty to nie miałam pomysłu mąż zawsze na bieżąco Wszystko co potrzebuje to ma ja raczej jestem zwolenniczką praktycznych prezentów a że aktualnie trochę potargały mu się spodnie robocze to po prostu pojechaliśmy z synem rano do sklepu i kupiliśmy mu nowe do tego porządny pasek Może to nie jest taki typowy prezent od dziecka dla taty  Ale z drugiej strony to są takie męskie sprawy więc tata na pewno się ucieszy jak dostanę taki prezent który się mu przyda od syna Myślę że w przyszłym roku już na pewno Pomyślimy o jakiejś fajnej laurce i o takim prezencie od serca zrobionym typowo przez dziecko

My z córka kupiliśmy mnóstwo słodyczy a jak wróci z pracy to zamówimy pizzę i coś porobimy wspólnie. 

A ja wam powiem, że może jestem wredna, ale mój mąż nic nie dostanie od swojego syna. Na dzień matki było mi bardzo przykro, ale mąż nawet nie pomyślał żeby kupić mi w imieniu synka cokolwiek, nawet głupią czekoladę. No i teraz się mszczę... 

Madzia u mnie to samo tyle że Laura mi stokrotki pozbierala na polu Tatuś oczywiście nie pomyślał o mamusi jak zwykle zresztą o nich tylko wiecznie trzeba myśleć 

Hehe ja miałam podobnie ale byliśmy akurat na zakupach w dzień mamy i mąż powiedział żebym sobie wybrała kwiatki :P więc dostałam białe róże i czekoladki ale właśnie szkoda, że mąż nie pomyślał o jakiejś pamiątce czy kartce bo to był mój pierwszy dzień mamy. 

My z córeczką bardziej się postaralysmy i poszłyśmy kupić tacie kartkę, wcześniej zamówiłam mu koszulkę i skarpety więc też bardziej praktyczny prezent :) 

Super prezent na pewno praktyczny i na pewno Tatuś jest zadowolony :) 

No właśnie taki dzień wspólnie spędzony to chyba najlepiej ;)

Dziewczyny szkoda że Ci nasi mężowie nie myślą tak jak my ze czasami chociażby czekoladki potrafią wywołać uśmiech i odc razu jest milej;)

To są poprostu faceci oni chyba nie podchodzą do takich okazji az tak sentymentalne jak my 

Trzeba uczyć mężów bo potem co okazja będa o nas zapominać a my non stop o nich myślimy :) wydaje mi się że teraz jak się ma dzieci jeszcze lepiej będzie ich takiego myślenia nauczyć skoro dziecko może zrobić laurkę to tata może kupić kwiatek czy czekoladę 

Zawsze można poustawiać przypomnienia mężowi w telefonie :D mój szwagier to ma przypomnienia o urodzinach żony już tydzień wczesniej żeby prezent zdążył ogarnąć :D 

Racja dziewczyny trzeba chłopów uczyć ale my też czasem jesteśmy takie że nie chcemy się na siłę prosić bo skoro my potrafimy domyśleć się bez przypominania to teoretycznie oni też powinni

Mój to od zawsze na wszystkie okazje kupował mi kartki i raczej pamięta o wszystkim tylko często po prostu nie ma czasu żeby coś ogarnąć więc mi to nie przeszkadza, że kwiatki mogłam sobie wybrać sama na zakupach :P

Teraz mama to super ze pamięta i nie trzeba mu nic sugerować i przypominac takie cos sie ceni u Panow 

Jak pamięta to super to się ceni byle drobiazg a cieszy wiadomo :) nie trzeba wydać pieniędzy można po prostu dać coś od serca :) 

Moja córka wzięła tatę na wesołe miasteczko haha . A tak serio to tata dostał drobiazg od córki, oczywiście masę buziaczków a później korzystając z okazji pojechaliśmy na wesołe miasteczko i spędziliśmy fajnie rodzinnie czas . Tata z córką na samochodzikach czy innych karuzelach to super cza był dla mnie też kiedy mogłam na nich popatrzeć 

Yxz napewno piękny cieszacy oko i chwytajacy za serce widok taka wspólna zabawa córki z tata 

Tak naprawdę w wielu sytuacjach i na wiele okazji wcale nie sa potrzebne prezenty liczy sie pamiec i szczere życzenia 

my kupiliśmy tacie zestaw ubran gdyż chciał wymienic cała garderobę😅