Dzień taty prezent

Miarka fajny pomysł i praktyczny, my właśnie bedziemy kupować jakiś fajny kubek i do tego chciałam ogarnąć z miejscowego browaru ładny kufel :laughing: zrobimy też laurke z odciskiem rączki

Oooo Tez super pomysł :wink:

3 polubienia

Jest też wersja dla mamy :wink:

3 polubienia

Widziałam te książeczki! Są piękne! :blush: To będzie śliczny prezent

oo ale super pomysł :slight_smile:

2 polubienia

Zawsze można na pierwszej stronie wpisać dedykacje i odbić rączkę jeśli dziecko jeszcze nie potrafi się podpisać :orange_heart:

1 polubienie

Oooo dzięki!!! Już wiem co zamawiam! :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Mega pomysł, chyba też jeszcze tak zrobimy :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

O fajne pomysły ciekawe :slight_smile:

2 polubienia

Ja rok temu zamówiłam kubek z dedykacją i kilka zdjęć męża z dziećmi :slight_smile: bardzo się cieszył i super jakość. Kolory takie jak były takie są a jest myty w zmywarce

1 polubienie

Cieszę się że pomogłam :wink:

Super książeczki też może zamówię

1 polubienie

Właśnie zamówiłam książeczkę!
A czym można takiemu niemowlęciu posmarować rączkę, żeby odbić na kartce?

1 polubienie

Farba do ciała albo farby plakatowe przeznaczonych dla dzieci

2 polubienia

Ja normalną farbę taką jak starszak ma do malowania . Od razu szykuje sobie wodę w umywalce ciepła że odbijam i szybko do łazienki .

1 polubienie

Książka z bajkami do czytania z tatą
Lub spersonalizowana książeczka z opowiadaniem w której bohaterami są twój mąż i dzieci

Super te pomysły , na pewno na coś się zdecyduje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

O właśnie tak szybciutko to można chyba każda farbką

Każda farbka powinna się sprawdzić. Najlepiej, żeby była dość gęsta, wtedy ładnie się odbije.

1 polubienie

dziecko by musiało być już uczulone na jakiś składnik żeby miało się coś wydarzyć , nieraz dzieci malują i są cali wymazani , tak ze nie powinno być to nic złego :wink:

2 polubienia