Dzień taty prezent

Cześć dziewczyny. Rozmyślam już nad prezentem na dzień taty :wink: szukam czegoś dla mojego męża od dzieci :wink: zawsze wybieram jakieś personalizowane gadżety , kubek ze zdjęciem męża i dzieci , breloczek , mini album itp. Teraz zastanawiam się nad tegorocznym prezentem. Może macie jakieś pomysły , ciekawe gadżety ? Przed chwilą znalazłam np. miarkę :wink: taką wysuwaną z personalizacją dla tatusia od dzieci :wink:

Chętnie popatrze na wasze inspiracje :slight_smile:

2 polubienia

Chętnie poczytam jakie macie pomysły! Ja mam zamiar kupić jakieś bodziaki z napisem nasz pierwszy dzień taty i nie wiem co jeszcze do tego dokupić.

kupiłam na insta ksiazeczke : peppa i tata - beda sobie czytac :stuck_out_tongue:

Chętnie podejrzę wasze inspiracje :wink: mój synek na pewno będzie robił jakąś laurkę dla taty :wink:

6 polubień

Laurka to też super pomysł! Widziałam takie specjalne płytki do zrobienia odcisku rączki lub stopki

I nas córka zamawia breloczek do kluczy w kształcie motocykla z imionami bo akurat mąż w kluczykach od motocykla ma tylko takie kółeczko

Przed chwilą znalazłam możliwość kupna obrazu - imiona dzieci , data i faza księżyca . Ciekawie to wygląda :slight_smile:

laurka taka od serca na pewno sprawi najwiecej radości .

2 polubienia

taki odcisk to tez super pomysł, pamiątka na cale życie :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

A obraz na ścianę zdjęcie taty z dzieckiem? Albo teraz też są takie lampeczki ze zdjęciem na takim plastiku- wg mnie też fajna rzecz.

1 polubienie

O super pomysł :slight_smile: może być ciekawy prezentem

Sinsay ma fajną kolekcję na dzień ojca. Sa fartuszki, kubki, koszulki itp.

1 polubienie

Tak ja właśnie o czymś takim myślałam

1 polubienie

Laurka to coś najpiękniejszego , od serca :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Rok temu kupiłam tą książkę i synuś zrobił laurkę

2 polubienia

a może takie serduszko do auta z Waszym zdjęciem do powieszenia na lusterko

ja kupiłam magiczny kubek, co pod wpływem temperatury zmienia kolor i jest tam zdjęcie

3 polubienia

Oo fajne, chyba też kupię coś takiego, żeby się kojarzyło mężowi, że to był jego pierwszy dzień ojca :smiling_face:

Nasz pierwszy dzień taty przed nami! Zamówiłam koszulkę, body i kubek :slight_smile: