Cześć dziewczyny. Rozmyślam już nad prezentem na dzień taty szukam czegoś dla mojego męża od dzieci
zawsze wybieram jakieś personalizowane gadżety , kubek ze zdjęciem męża i dzieci , breloczek , mini album itp. Teraz zastanawiam się nad tegorocznym prezentem. Może macie jakieś pomysły , ciekawe gadżety ? Przed chwilą znalazłam np. miarkę
taką wysuwaną z personalizacją dla tatusia od dzieci
Chętnie popatrze na wasze inspiracje
Chętnie poczytam jakie macie pomysły! Ja mam zamiar kupić jakieś bodziaki z napisem nasz pierwszy dzień taty i nie wiem co jeszcze do tego dokupić.
kupiłam na insta ksiazeczke : peppa i tata - beda sobie czytac
Chętnie podejrzę wasze inspiracje mój synek na pewno będzie robił jakąś laurkę dla taty
Laurka to też super pomysł! Widziałam takie specjalne płytki do zrobienia odcisku rączki lub stopki
I nas córka zamawia breloczek do kluczy w kształcie motocykla z imionami bo akurat mąż w kluczykach od motocykla ma tylko takie kółeczko
Przed chwilą znalazłam możliwość kupna obrazu - imiona dzieci , data i faza księżyca . Ciekawie to wygląda
laurka taka od serca na pewno sprawi najwiecej radości .
taki odcisk to tez super pomysł, pamiątka na cale życie
A obraz na ścianę zdjęcie taty z dzieckiem? Albo teraz też są takie lampeczki ze zdjęciem na takim plastiku- wg mnie też fajna rzecz.
O super pomysł może być ciekawy prezentem
Sinsay ma fajną kolekcję na dzień ojca. Sa fartuszki, kubki, koszulki itp.
Tak ja właśnie o czymś takim myślałam
Laurka to coś najpiękniejszego , od serca
a może takie serduszko do auta z Waszym zdjęciem do powieszenia na lusterko
ja kupiłam magiczny kubek, co pod wpływem temperatury zmienia kolor i jest tam zdjęcie
Oo fajne, chyba też kupię coś takiego, żeby się kojarzyło mężowi, że to był jego pierwszy dzień ojca
Nasz pierwszy dzień taty przed nami! Zamówiłam koszulkę, body i kubek