jeszcze zależy czy ten kto robi wkłucie ma w tym wprawę..
Ja odczuwałam bol kręgosłupa po znoeczuleniu może z 2 lata po pierwszym porodzie I do pół roku po drugim. Tylko każde ukłucie było w innym miejscu.
ojej nawet bym nie pomyślała, ze to może bolec :/ I to jeszcze taki długi czas..
Bardzo długi czas ale po ciąży tez mnie bolało długo ale już nie pamietam tez miałam poród naturalny
Napewno bolesne
Ja nigdy nic takiego nie miałam. O to nie wiedziałam że wkucie jest bolesne i że później jeszcze boli. Ja rodziłam naturalnie bez żadnych znieczuleń.
Znam przypadek gdy przy porodzie SN kość ogonowa została stłuczona i złamana to dopiero ból
Paula No to niezle.. na pewno musiały to być bardzo bolące. Jak się człowiek uderzy to już bardzo boli..
Jezzzu ale to musiał być bol okropny.
Wspolczuje z całego serca
Najczęściej dzieje się to podczas porodu
Coś okropnego :/ nie wyobrażam sobie nawet takiego bólu:/
Ale jednokrotności ja teraz jestem w 15 tygodniu i bardzo boli mnie kość ogonowa i odcinek lędźwiowy mimo że brzuch jeszcze mały no ale czytałam że tak się dzieje za sprawą hormonów które przygotowują ciało do porodu i po prostu się rozluźniają. Ale nie przypominam sobie takiego bólu kości ogonowej W poprzedniej ciąży
W trakcie porodu tylko tak miała i faktycznie nasila się od siedzenia na twardych podłożach