Mojej niuni ostatnio ulubioną zabawką jest laptop ponieważ nauczyła się ostatnio wchodzić na pufę,z pufy na ławę i siedzi przy komputerze albo na komputerze ![]()
hiih
moja mala jest ciekawsa zfreszta jak wiekszosc dzieci i interesuje ja wszystko nawet kawalek pdelka:) ostatnio robilismy tnel z pudelek
ale byla zabawa:)
Marysienka pewnie chce z nami popisac troszke:)
co do plastikowych butelek bo napojach z duzym otworem to mala bawi sie nimi na podworku zbiera sobie tam kanyczki i piasek a pozniej przesypuje z jednej do drugiej i wtedy rzadne inne zabawki nie sa jej potrzebne
moj tak samo ma go interesują bardziej normalne rzeczy czasami np. takie jak kartoniki niż jakieś zabawki
my czesto robimy z zamalych na niunie skarpetek takie mini pacynki
przozdabiamy guzikami,koralikami ,woczka ito ,troszke pracochlone ale niunia ma radoche:)
Często wyszukujemy wymyślnych zabawek a okazuje się, ze to co najprostsze jest najfajniejsze. mój synek uwielbia bawić się pudłami i butelkami po wodzie.
A moja córka ostatnio bawiła się znajomych plastikowymi pudełkami do przechowywania żywności z zakrętką, która grzechotała w środku.
Mazi ciekawy pomysl. Ja juz kilka skarpetek musialam odlozyc bo male takze pacynki beda rosly razem z Kinga.
ja chciałabym w najbliższym czasie uszyć z filcu synkowi kalenadarz adwentowy w kształcie choinki.mam nadzieje, że smakołyki które znajdzie w kieszonkach dadzą mu dużo radości i ze sama choinka mu się spodoba
u nas roznej wielkosci pudelka po wszystkim, roznej wielkosci zakretki, nawet spinacze do bielizny to sa najfajniejsze zabawki
mój synek jakis czas temu dostał narzędzia do zabawy.wczoraj uszyłam mu kieszonki na te narzedzia.synek jest zachwycony.wkłada i wyciąga je bez przerwy a jak się niesamowicie tym cieszy aż miło patrzeć.czuję się doceniona ;o)
Mamutek czyli strzal w dziesiatke
Super, że dziecko zadowolone
my teraz mamy super ekologiczne zabawki robimy chlopki z kasztanow ale zamiast patyczkow uzywamy plasteliny sa bardzie bezpieczne a druga zaleta kasztanow rzucamy nimi do kartona
Dorota u Nas spinacze też górują
miałam ich tyle w domu,a teraz mam kilka tylko tyle co na dworze.
u nas też był etap fascynacji spinaczami ![]()
moja tez uwielbia zabawe spinaczami…chociaz ja tez panietam zabawie spinaczami z dzieciństwa…![]()
mamy kilka pudełek i wkładamy w nie zabaweczki takie mniejsze,po chwili córeczka je wysypuje i od nowa zapełniam te pudełka…
my ekologicznych zabawek nie kupujemy zreszta wogle teraz nie kupujemy bo mamy tego tyle ze nie ma gdzie teo trzymac, wiec ja małej otwieram szafkę w pokoju z ubraniami a ona robi mi ,porzadek"