Ekologiczne zabawki dla maluchów

a co do zabawek to ja mysle ze dziecku sprawi wieksza frajde jak samemu sie zrobi grzechotki czy jakies cuda a zwłaszcza jak dziecku da sie przybory i sam sobie cos wymysli z pomoca oczywiscie bo teraz tych zabawek narobia ze nie wiadomo co wybrac a ceny tez sa nie raz z kosmosu

jak dla mnie to głupota i wymyślanie już z tym ekologicznymi zabawkami

a dlaczego?? dzieci lubią takie rzeczy… zuza jak tylko zobaczy jakiś karton to zaraz do niego włazi albo sie nim bawi

moja tez lubi kartony, pudeleczka itd. az czasem glupio ze jak dostanie prezent to nie bawi sie zabawka a samym pudelkiem

mój syn najlepiej woli szczotki

moja córka garki preferuje wyciaga z szafki i sie bawi

dla mojej córci najlepszą zabawą jest skakanie po mamie i bawienie się ze mną w usypianie gdzie to córcia mnie usypia :slight_smile: a mała upatrzyła sobie teraz nie karton tylko duży kosz wiklinowy na zakupy i ciągle do niego wchodzi

mój lubi i garnki i szczotki i wszelkie sprzęty agd a auta stoją i czekają…

fajne sa takie zabawki ekologiczne np drewniane, ale za to ich ceny juz sa mniej przystepne dla przecietnego kowalskiego

Noooo, bo im ekologiczniejsze, tym i droższe… A i to ręcznie robione jest przeciez, wiec cena wyższa niż te chinskie zabawki

My mamy dwie ekologiczne zabawki ale dostaliśmy je na prezencik.

niewiem czy ekologicznych zabawek mozna zaliczyć drewniane łyszki które zostały podebrane z kuchni uwielbia sie nimi bawić

zabawki z kuchni dla młodszych dzieci są najfajniejsze zdaniem mojego synka

Niestety ceny ekologicznych zabawek w sklepach są naprawdę wysokie i niewielu rodziców moze sobie na nie pozwolić…

Ceny tych sklepowych ekologicznych zabawek to faktycznie o zawrót głowy przyprawiają ale nie ma jak pokrywka i chochla - nic bardziej ekologicznego:)

No właśnie cena jest po raz kolejny problemem. Przecież zabawki sa juz wystarczajaco drogie a już ekologiczne to tak jak piszecie zawrótgłowy.

To fakt kuchenne łyżki czy pojemniki plastikowe nie zastapione

Ekologiczne zabawki sa bardzo fajne lecz dziecko tak samo dlugo sie nimi bawi jak zwyklymi czy pudełkami lub pokrywkami a cena ich niestety jest wieksza.

ceny tych zabawek są naprawdę strasznie wysokie, chciało by się kupić takie maluszkowi, ale często to zbyt duży wydatek

trzeba wiedziec gdzie szukac drewniane zabawki. ja ostatnio kupilam w jednym z dyskontow bardzo fajna zjezdzalnie z samochodzikami z drewna kauczukowego. wydatek raptem 30 zl. zabawka swietnie wykonana