Ekologiczne zabawki dla maluchów

to faktycznie super cena jak za taką zabawkę

moja mała ma takie drewniane klocki co sie wrzuca do pudełka z wyciętymi kształtami dałam za to może 19 zł a Zuzia ma przynajmniej trochę kombinowania żeby dopasować klocki do dziurek

mój synek bardzo lubi robić domki z poduszek

liczy się wyobraźnia, zawsze można zrobić coś z niczego i to na pewno sprawi dużą frajdę

jesienią będą pewnie królować ludziki z kasztanów

moja córeczka najbardziej lubi bawić sie miskami i łyżkami i moja kosmetyczką z której wyciaga i wkłada spowrotem błyszczyki, szminki, cienie i inne kolorowe kosmetyki:)

a mój Maciuś za najlepszą zabawkę uważa torbę taką ze sklepu szeleszczącą

a i jeszcze fajną zabawką jest torba z jednym papierem toaletowym, a jak zobaczy z daleka papier w opakowaniu to śmieje się i gada do niego

dla mnie to tylko wymysl zeby zarobic a ludzie wierza

a to moja lubi wyciąganie wszystkich pieluch po kolei z opakowania

moj maly jeszcze jest za maly na klocki z wycietymi wzorkami ale ma jak narazie wklada je tylko do buzi

Najlepsze zabawki to użytku domowego - szeleszczące torby, hałasujące pokrywki i kopystki:)

ekologiczne zabawki… hmmm nie kazde dziecko chce sie tym bawic a tak jak kolezanka pisze -talerze, pokrywki , garnki, siatki , drewniane lyzki to raj dla dzieci

mojej córci ostatnio przypadły do gustu gazety - bardzo lubi czytać

super ze coś takiego w jednym miejscu bo czasami naprawdę brakuje inwencji twórczej w co się bawić :slight_smile:

torebki ryzu tez sie nadaja do zabawy

najbardziej lubiane przez dzieci to właśnie akcesoria kuchenne :wink:

a u mnie synek uwielbia niekonwencjonalne zabawki np. pudełka po kremach

dla małego dziecka wszystkie zwyczajne przedmioty są niezwykłe, bo ono dopiero odkrywa świat

dokładnie coś co szeleści chrupie to jest najciekawsze