to faktycznie super cena jak za taką zabawkę
moja mała ma takie drewniane klocki co sie wrzuca do pudełka z wyciętymi kształtami dałam za to może 19 zł a Zuzia ma przynajmniej trochę kombinowania żeby dopasować klocki do dziurek
mój synek bardzo lubi robić domki z poduszek
liczy się wyobraźnia, zawsze można zrobić coś z niczego i to na pewno sprawi dużą frajdę
jesienią będą pewnie królować ludziki z kasztanów
moja córeczka najbardziej lubi bawić sie miskami i łyżkami i moja kosmetyczką z której wyciaga i wkłada spowrotem błyszczyki, szminki, cienie i inne kolorowe kosmetyki:)
a mój Maciuś za najlepszą zabawkę uważa torbę taką ze sklepu szeleszczącą
a i jeszcze fajną zabawką jest torba z jednym papierem toaletowym, a jak zobaczy z daleka papier w opakowaniu to śmieje się i gada do niego
dla mnie to tylko wymysl zeby zarobic a ludzie wierza
a to moja lubi wyciąganie wszystkich pieluch po kolei z opakowania
moj maly jeszcze jest za maly na klocki z wycietymi wzorkami ale ma jak narazie wklada je tylko do buzi
Najlepsze zabawki to użytku domowego - szeleszczące torby, hałasujące pokrywki i kopystki:)
ekologiczne zabawki… hmmm nie kazde dziecko chce sie tym bawic a tak jak kolezanka pisze -talerze, pokrywki , garnki, siatki , drewniane lyzki to raj dla dzieci
mojej córci ostatnio przypadły do gustu gazety - bardzo lubi czytać
super ze coś takiego w jednym miejscu bo czasami naprawdę brakuje inwencji twórczej w co się bawić ![]()
torebki ryzu tez sie nadaja do zabawy
najbardziej lubiane przez dzieci to właśnie akcesoria kuchenne ![]()
a u mnie synek uwielbia niekonwencjonalne zabawki np. pudełka po kremach
dla małego dziecka wszystkie zwyczajne przedmioty są niezwykłe, bo ono dopiero odkrywa świat
dokładnie coś co szeleści chrupie to jest najciekawsze