Ekologiczne zabawki dla maluchów

moj syek bardzo sobie upodobal pacioszke moze z nia siedziec i siedziec

Mój maluch teraz interesuje się dłońmi wystarczy mu podać rękę i już jest szczęśliwy:)

ekologiczne zabwki rewelacja ja tez z nich kozystam i zachęcam innych do kożystania ztych zabawek

zwykle przedmioty a daja tyle radosci moj uwielbia drewniane lyzki

moja tez uwielbia bawić sie moimi dłońmi . Ale od malutkiego tak ma. Że wystarczy dać jej rękę i chwilkę się zabawi

ja wiekszosc zabawek mam w kartownowych pudlach ale to najlepsza zabawa jak dzieci maluja po nich kredkami lub farbkami zami sobie je ozdabiaja

Mój maluch uwielbia konstruować grzechotki z butelek i kamyków

moja ostatnio dorwała zupke chińska uwielbia jkruszyc makaron a jak to wswzystko szelec to zabawa po pachy

a moja jak to mala kobietka uwielbia wszystkie przyrzady kuchenne:)

mój uwielbia jak coś szeleści

hehe mój uwielbia patrzeć na żyrandole haha elektryk z niego bedzie

moja mala interesuje sie nawet pusta paczka po jej chusteczkach :slight_smile: ale w domu mamy zabawki z canpola ktorymi mala chetnie sie bawi, sadze ze przyciagaja ja zwlaszcza te zywe kolory

Czasem garnek i pokrywka są lepsze od tych najdroższych zabawek.

Teraz dzieci często pokrywkami sie już nie bawią bo sa szkalne i moga sie potluc. A była to taka fajna zabawa.

3 letnia siostrzenica bawi sie pudełkami po jogurtach i kartonikami

nam ostatnio nazbierało się sporo pudełek i kartonów z wyprawki i śmialiśmy się z mężem, że jam synek podrośnie to taki zapas na pewno wykorzystalibyśmy w przyszłości na zbudowanie domku, dzieciaki to uwielbiają

U nas największą atrakcją jest czysty kubeczek po jogurcie:)

super pomysly na zabawki :slight_smile: ale ja jednak kupie w sklepie

patuszka dziwne rzeczy dzieci sobie upatruja :slight_smile:

u nas gazetki reklamowe