Patka super , dziękuję ;)
Ewcia A mogę wiedzieć dlaczego 1 synka karmilas tylko 4msc ,w porównaniu z 2 synkiem?
Patka super , dziękuję ;)
Ewcia A mogę wiedzieć dlaczego 1 synka karmilas tylko 4msc ,w porównaniu z 2 synkiem?
Ewciaos,wiem co czujesz bo ja jestem w podobnym potrzasku.Syn kp już 26 miesięcy i mimo ,że coraz mniej doi cyca to wciąż co jakiś czas chce.Najgorzej w nocy.Mogłby już całkowicie sam zrezygnować... Niestety wiem,że marne szanse i będę musiała ja to zakończyć jakoś.
Gugus jest to świetna sprawa przy karmieniu mm ;)
Gugus ale jaja, ja kilka dni temu też trafiłam na jakąs ofertę z takim ekspresem na allegro i się zastanawiałam co to za wynalazek :p
Podgrzewacz z lovi ma świetne opinie, a moim zdaniem bardziej praktyczny niż ekspres.
Też mamy dokładnie ten sam podgrzewacz z lovi i jest nie zastapiony . Ja w ogóle wczesniej nie widziałam takiego expressu dla mnie to już wynalazek hehe ciekawe co będzie za kilka lat jakie "nowości"
Pierwszy raz słyszę o takim expresie, tradycyjnie miałam wodę w termosie i wodę przegotowaną i odmierzone mleko w butelce. Wynalazek dobry jak komuś rodzą się trojaczki albo więcej :D Ja miałam podgrzewacz z Canpol babies i byłam zadowolona, uważam że ułatwił mi życie i to bardzo :)
Hehe o takim czymś jeszcze nie słyszałam. Co prawda faktycznie niezle i szybkie rozwiązanie przy podawaniu mm. Jeszcze kilka lat i każda mama będzie miała taki ekspres hahah
Monia, pewnie masz rację,za kilka lat ma pewno to wszystko pójdzie tak do przodu ,że taki expres to będzie standard każdej świeżo upieczonej mamy.
Też pierwszy raz o takim czymś slysze ale poradziłam bez niego i nie było źle. Z perspektywy czasu nie kupiłabym go
A ja jeszcze nie mam podgrzewacza ale jak już przejdę na mam to muszę kupić.na express raczej się nie skusze.
Figa hehe chyba specjalnie zaczęli reklamy robić, żeby mamy kupowały ;)
Darulka dobre spostrzeżenie jak komuś się rodza minimum bliźniak to bardziej dla takich mam
Fajna sprawa z tym podgrzewaczem , jak przejdę na mm to sobie kupię ;)
Pewnie macie rację i taki expres będzie w wyprawce każdej przyszłej mamy jednak na dzień dzisiejszy to czy ja wiem czy on jest taki bardzo potrzebny? No nam narazie w każdym bądź razie nie ;)
Patka myślę, że na dzień dzisiejszy zasnie nie ale w przyszłości pewnie prawie wszystkie będą to miały;) jak czytałam fora, to o dziwo już mnóstwo kobiet go ma..
Ja póki co też nie odczuwam braku ekspresu, nie wydaje mi się aby byl taki niezbędny.
Moim zdaniem kolejny zbędny gadżet zawalający miejce
Ja też uważam,że nie jest niezbędny ,ale jestem ciekawa tego urządzenia.Możliwe,że wiele z nas po przetestowaniu takiego urządzenia zmieniło by zdanie :)
Ciekawy gadżet... Ale mi niepotrzebny
Moniczka pewnie tak. Ja osobiście bym nie kupila, ale jakbym dostała w prezencie, to na pewno bym skorzystała, bo bez sensu gdyby miał leżeć ;)
Moniczka może i tak ale może nie każda by chciała tyle kasy wydawać na te urządzenie. Jakby dostało się za darmo do testów to owszem może i byśmy byly zadowolone a ale same z siebie bysmy nie kupili tego
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.