Apropo tego air Fryera ma ktoś jeszcze poleca ? Prócz frytek co można w nim jeszcze robic
W sumie to wszystko co ci się do niego zmieści
moja teściowa często piecze skrzydełka czy udka z kurczaka, nuggetsy, frytki, paluszki rybne
Ooo nie wiedziałam że można też zupy
Też mam express kupiony jakieś 6 lat temu i mi kawa z niego też nie smakuje , kuzynka niedawno sobie kupiła i u niej o wiele lepsze kawy robi to też zależy od expresu
Bo ogólnie mi bardziej też smakują frytki robione na tłuszczu
Mi też, w piekarniku też są całkiem dobre. W airfyer próbowałam już kilka razy i na różne sposoby i żadne mi nie smakowały.
Takie troche wtedy bez sensu.
Myślę jednak że to zbędny wydatek
A robiłaś swoje czy kupne?
Pierwsze upiekłam w airfryerze a zupę już w garnku ![]()
Ja ze swojej strony mogę polecić takie akwarium.
My dostaliśmy w spadku poprzednią wersję, i teraz przekazaliśmy szwagierce. Bardzo nam się sprawdziło przy leżeniu na brzuszku i przy ćwiczeniach
Proszę ![]()
Do tego spiner i dlna nasza działa,
Ja mam jeszcze takie wiszące nad stołem lustrzane klosze, mała obczaiła że tam się ekran odbija i bach ona już ogląda ![]()
Teraz na tt szaleje przepis na pieczony bób z niego, ziemniaki, kurczak ala KFC taki w kukurydzianych płatkach. Ogólnie możesz wszystko co się tam zmieści nawet ciasto bo na chińskich portalach lub sklepach typu action tedi są wkłady specjalne na takie płynne rzeczy
Haha, zawsze coś nowego potrafią wyłapać
Nawet o tym nie słyszałam, muszę to kiedyś wypróbować
ooo super to na pewno zachęca do leżenia na brzuszku ![]()
Rewelacyjne połączenie! Lusterko, mata i spiner to hit dużo bodźców, ruch i odbicia przyciągają uwagę i zachęcają do zabawy na brzuszku.
Masz rację, wiele zależy od podejścia rodziców i charakteru dziecka. Umiar, stałe zasady i odpowiedni moment są kluczowe. Sama też uważam, że na ekspozycję na TV jeszcze przyjdzie czas na razie nie jest potrzebna.
Zgadza się, to naprawdę świetny zestaw, który angażuje malucha