Elektroniczne gadżety, w które warto zainwestować przy dziecku

Ja lubię robić zakręconego ziemniaka jak z budki :smiley:

A jak robisz? Wiem że jest jakieś urządzenie które śmiga na stronach chińskich do kupna ale też podobno jest jakiś patent.

Dokładnie, na shein kupiłam i świetnie się sprawdza, szybko i łatwo

1 polubienie

Muszę zobaczyć na temu
Choć nie wiem czy mąż będzie zadowolony bo już kupiłam ostatnio do przekąsek widelczyki i tarkę do cukinii co robi z niego makaron i nie był zadowolony :sweat_smile:

1 polubienie

https://is.gd/HIy3Qo

2 polubienia

O jezu, nie wiem czemu taki długi link ale ja coś takiego mam wiec nie zajmuje wgl miejsca :smiley:

link można sobie skrócić

A jak to się robi ? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :face_with_peeking_eye:

tam raczej nic zdrowego nie znajdziemy

No niestety, zdrowo tam nie jest, ale czasem na szybko się zdarzy :crazy_face: ważne, żeby nie przesadzać :smiley:

Dokładnie Na małe porcje airfryer jest idealny szybciej, taniej i bez tłuszczu :sweat_smile:

1 polubienie

A to nawet nie o miejsce chodzi, mąż zawsze jak coś kupię z takich gadżetów albo jak coś układamy w kuchni ma takie: a co to jest, a do czego to, a my to w ogóle używamy, ja nie widziałem nigdy byśmy tego użyli :upside_down_face:
Dzięki za link muszę pomyśleć bo może na urodzinowe imprezy by się przydał

Te sprzęty wszystkie są takie ciekawe, i mogłoby się co chwile coś innego kupować, ale gdzie to trzymać :smiley:

Haha, znam ten tekst, potrafią być sceptyczni do gadżetów, ale potem zaskoczeni, jak to naprawdę się przydaje :smile:

Tasak :smile: choc muszę mu przyznać rację że kupiłam też takie urządzenie do robienia kulek z ryżu, zapominam ciągle że mam jak robię jakaś chińszczyznę itp.

https://is.gd/HIy3Qo

twój skrócony link

Ooo, jak Ty to zrobiłaś ! :smiley:

1. Wejdź na is.gd.

2. Wklej swój długi link.

3. Kliknij “Shorten” i skopiuj gotowy, działający krótszy link.

1 polubienie

na ur dla dzieci to by był hit , były by zadowolone

2 polubienia

Faktycznie działa! Bardzo dziękuje :yellow_heart:

1 polubienie