Ja lubię robić zakręconego ziemniaka jak z budki ![]()
A jak robisz? Wiem że jest jakieś urządzenie które śmiga na stronach chińskich do kupna ale też podobno jest jakiś patent.
Dokładnie, na shein kupiłam i świetnie się sprawdza, szybko i łatwo
Muszę zobaczyć na temu
Choć nie wiem czy mąż będzie zadowolony bo już kupiłam ostatnio do przekąsek widelczyki i tarkę do cukinii co robi z niego makaron i nie był zadowolony ![]()
O jezu, nie wiem czemu taki długi link ale ja coś takiego mam wiec nie zajmuje wgl miejsca ![]()
link można sobie skrócić
A jak to się robi ?
![]()
tam raczej nic zdrowego nie znajdziemy
No niestety, zdrowo tam nie jest, ale czasem na szybko się zdarzy
ważne, żeby nie przesadzać ![]()
Dokładnie Na małe porcje airfryer jest idealny szybciej, taniej i bez tłuszczu ![]()
A to nawet nie o miejsce chodzi, mąż zawsze jak coś kupię z takich gadżetów albo jak coś układamy w kuchni ma takie: a co to jest, a do czego to, a my to w ogóle używamy, ja nie widziałem nigdy byśmy tego użyli ![]()
Dzięki za link muszę pomyśleć bo może na urodzinowe imprezy by się przydał
Te sprzęty wszystkie są takie ciekawe, i mogłoby się co chwile coś innego kupować, ale gdzie to trzymać ![]()
Haha, znam ten tekst, potrafią być sceptyczni do gadżetów, ale potem zaskoczeni, jak to naprawdę się przydaje ![]()
Tasak
choc muszę mu przyznać rację że kupiłam też takie urządzenie do robienia kulek z ryżu, zapominam ciągle że mam jak robię jakaś chińszczyznę itp.
twój skrócony link
Ooo, jak Ty to zrobiłaś ! ![]()
-
Wejdź na is.gd.
-
Wklej swój długi link.
-
Kliknij “Shorten” i skopiuj gotowy, działający krótszy link.
na ur dla dzieci to by był hit , były by zadowolone
Faktycznie działa! Bardzo dziękuje ![]()