Elektroniczne gadżety, w które warto zainwestować przy dziecku

Dopiero zauważyłam ,że piszą dwie inne osoby macie podobne nazwy i jeszcze te same kolory :smiley:

A ile razy ja gdzieś wysyłałam takie długie linki , przyda się :smiley:

O fajnie wiedzieć że tak to działa, mi też czasem takie linki się wysyłałam że dramat :wink:

:sweat_smile: tez ostatnio zauważyłam jak myślałam że ktoś do mnie coś odpisał, muszę popatrzeć jak zmienić sobie tą ikonkę bo widzę że dziewczyny mają takie

Bardzo szybko można to zmienić :smiley:

No dobrze jak chociaż jedna z Was zmieni co już będzie lepiej widoczne :smiley:

Oooo super na pewno się przyda

I fajnie się sprawdza taka tarka? Bo ja na zwykłej robię, albo ta obieraczka do warzyw

Ona robi z tej cukinii spagetti więc w sumie fajna jest, jest jeszcze inne urządzenie jako temperówka to ono robi płaskie ale długie. Fajnie jak robisz danie na przyjęcie czy lubisz robić sobie fancy obiad, ale tak na co dzień to nie chce mi się tego ogarniać :sweat_smile: ale chyba muszę bo mąż chce sprzątać szafkę żeby zrobić miejsce na rzeczy młodej to mi powie że kupiłam i mu nie robię :laughing:

Ale jakie tanie to jest, muszę zamówić

Aż sobie zgooglowałam taka temperówkę, wygląda ciekawie. Mi też by się nie chciało na codzien tak wymyślać z tym jedzeniem. Mój mąż też lubi takie porządki zarządzić

To jak zamówisz to polecam na nim łososia wg przepisu Pascala z YT

1 polubienie

Już mam zmienione :sweat_smile::joy::upside_down_face::upside_down_face:

No mnie sprawdził się tylko na to, że szybciej, ale według mnie jakoś super smaczniej nie jest. Ale ja też go mało używam, więc to nie jest taka 100% konkretna opinia :sweat_smile:

Myślimy nad tym aby kupić sobie do domku nad jeziorem , zawsze łatwiej w tym coś przyrządzić

To naprawdę bardzo praktyczne rozwiązanie, zwłaszcza w domku nad jeziorem. Airfryer daje możliwość szybkiego przygotowania posiłku bez konieczności używania wielu garnków czy rozpalania grilla :slight_smile:

2 polubienia

Ja od kad mam airfryer tak piekarnik i mikrofala poszły w odstawkę. Podgrzewam wszystko w airfryer i piekę też. Chyba że robię duże porcje albo ciasto czy pizzę to wtedy piekarnik.

To prawda genialne to jest

Nie wiedziałam że tam aż tak wszystko w nim zrobisz

Jedynie co to trzeba uważać jak ma się ser w wiórkach na wierzchu, bo po włożeniu zdmuchuje go i przykleja się na górze ale na to też jest sposób trzeba rozgrzać najpierw komorę