O jaki patent, dzięki! Ja kładłam plastry mniejsze
Ooo, nawet nie wiedziałam, że aż tyle rzeczy można robić
Myślałam, że to tylko do frytek i jakichś drobnych rzeczy
można szybko i wygodnie przygotować coś do jedzenia, niezależnie od pogody. To super pomysł
Super ale jak dla mnie trochę mało pojemne te urządzenia
No właśnie a ile tak najwiękssza pojemosc to ma ? Duże macie te swoje air fryer ? Ja też szukam coś co więcej już pomieści
Ja mam 3.5 l. Na takie zwykłe korzystanie w zupełności mi wystarcza. Jak była jakaś impreza rodzinna to frytki na dwa razy robiłam
swój kupiłam tylko dlatego że był na wyprzedaży za 200 zł, ale jestem zadowolona. Moja mama ma podwójny, 9L. To jak u niej byliśmy to zrobiła jednoczesnie kurczaka i frytki, więc fajna opcja. Ale moja mama dużo na niego narzeka bo jej dużo miejsca zajmuje
A macie jakieś fajne gofrownice?
My mamy gofrownice ale mega stara, ale jest super. Przymierzamy się do kupna nowej bo ta już jest trochę zajechania więc chętnie posłucham polecajek.
Ja mam grilla z brauna który ma nakładki gofrownicowe to super wychodzą bo dobrze jesteśmy w stanie je rozgrzać. Wcześniej miałam 3w1 z Lidla ten sandwich z gofrowymi to takie średnie to bylo
Ja mam tą , i jestem zadowolona
Ja mam podobną tylko białą , trochę chyba moc ma słabsza i też jestem zadowolona
U mnie jeszcze airfryera brak, ale jak tak czytam, to coraz bardziej mnie kusi, żeby jednak się skusić ![]()
Jak będziesz szukała, to polecam patrzeć na minimum 1600 V. W słabszych gofry gorzej się smażą. Niedawno zmieniłam, ale ja kupiłam jakąś zwykłą w lidlu lub biedronce, popatrzyłam właśnie tylko na moc i sprawdza się naprawdę spoko
O super, dzięki za rady
O tak gofrownice koniecznie patrz na moc, kupiłam z małą mocą na promocji i szlak mnie trafia przy robieniu gofrów. Trzeba bardzo długo czekać aż się zrobią. A jeszcze córcia zawsze w międzyczasie się drze że chce goferka, to nic że jej tłumaczę że przecież się robi
Wow, ten różowy kolor jest naprawdę uroczy ![]()
Tak jak będę sobie zmieniać to na pewno będę szukała z jak największą mocą
Ja jak miałam mniejszą moc, to w ogóle robiły mi się te gofry takie gumowate, ani trochę chrupiące.
Ja mam tego z philipsa to cały kurczak się mieści w nim spokojnie
Moze sie w koncu przekonam do takich sprzetow…