Elektryzowanie się wlosków

Odżywki dla takiego dziecka na pewno odpadają, poelektryzują się i przestaną. Mi samej też się elektryzują włosy i córeczce tak samo jak wariujemy na łóżku i mamy rozciągnięte kocyki.

Może jeszcze warto tutaj zwrócić uwagę czy się trulka po prześcieradle, kocach itp. Bo jakby może była jakaś śliska narzuta to by ten problem znikł.

Figa nie mamy nawilżacza i nie zmieniłam szamponu 

Madzia myje dwa razy w tygodniu i osuszam ręcznikiem tylko 

paatka u mnie to samo,moja to ma kilka włosków na krzyz oczywiście zachodzą na oczy ale ani gumki ani spinki sie jej nie trzymaja...

DoNiWe u nas na trochę się trzymają. Ale zacznie się racząc wygłupiać to się zsuwają bo ma bardzo śliskie włoski 

Spróbuj ten olejek arganowy, polecam :) 

aneczka a to moja ściąga nie chce mieć nic

Figa a od jakiego wieku można go stosować?

DoNiWe przyjdzie taki czas że będzie chciała ;) jeszcze mała jest. Choć moja od urodzenia lubiła mieć coś na głowie zwłaszcza opaski

A ja sie nie moge dobxzekac kiedy moją bede mogla juz czesac. Ma bujną czupryne 

U nas do dnia dzisiejszego spięcie włosów graniczy z cudem... odziwo jak gdzieś mamy iść to nie ma problemu ale w domu non stop ściąga a włosy do pasa i grube. Potem latają na wszystkie strony ale problemu jako tako z elektryzowaniem sie nie mamy. Jedynie tak jak mówię, jakby podczas wygłupów na kocyku itp i zimą jak ubieramy czapki czy kominy przez głowę.

Madzia a w jakim wieku już jest że ma już takie włoski? 

Aneczka z firmy Mokosh np jest wg producenta od 1 dnia życia :) 

Figa dzięki za informacje :)

Aneczka ma już 4 latka

madzia ale fajnie....moje dziewczyny to maja tak liche włoski,ale ja tez takie mam....

Madzia to super ;) też z córeczką hodujemy włoski 

az zazdroszczę :) gumeczki, spineczki, warkoczyki :)

ewe rozumiem ze nie masz jeszcze córeczki ha ha ale nic straconego

Ewe nic straconego jeszcze można postarać się o córeczkę ;) 

Ja to zawsze zazdroszczę tych sukieneczek, skarpetek z falbankami. Dla chłopców nie ma takich fajnych ubranek. 

figa dla chłopców są ładne rzeczy ale mój nie lubiał jeansów sztruksów..musiał być dresik....do tej pory tak ma.ale rozumiem cię to jest tak jakbysmy siebie stroiły