Film na święta

Pina tylko i wyłącznie razem byśmy oglądali a moja córka jak ja swój wiek to muszę przyznać, że jest bardzo ogarnięta i nie jest jakbym to określiła taka "ciapowata" 

Zbliżają się święta i chciałam tutaj wszystkim Wam oraz załodze Canpol babies złożyć najserdeczniejsze życzenia przede wszystkim dużo zdrówka i bezpiecznych Świat Bożego Narodzenia, niech będzie przepełnione miłością i wzajemną życzliwością �

Również Wesołych Świąt dla Was dziewczyny!

A u nas po świetach i Uwaga nie wiem jak to się stało ale Kevina nie było:)

ode mnie dla wszytkoch szczęśliwego nowego roku!!! :)

Kevin to chyba był.. ale czasami nie gości u nas w domach.. ale jak to się dzieje to nie wiem ;)

Z Kevinem to jakoś go mało puszczali w tym roku ale dziś na Polsacie ma być chyba o 16.30 i chyba 2.01 jeśli dobrze pamiętam;) bo córka chciala go obejrzeć i szukaliśmy;)

Na player są nowe dwa polskie filmy czarna owca i teściowie, widzialyscie?

Mamba91 totalnie nie jestem fanką polskich filmów, aczkolwiek obecnie oglądam nowy sezon zniewolonej, a też fanka nie jestem takich seriali;)

Ja z polskich lubię seriale te playerowe :p nie wiem czy znacie np. Chyłkę? 

Teściów bynajmniej na reklamie fajnie się zapowiadają;)

Kiedys nie lubiłam polskich filmów ale czasami lubie cos ich obejrzeć w ciazy oglądałam Kowalskich jie wiem czy to za sprawą hormonów ale rozbawiał mnie ten serial ;)

Anita mi też Kowalscy przypadli do gustu. nie mam za bardzo czasu na oglądanie tv ale fajna obsada, to też mnie przekonało.

A recepture oglądałyscie? lubie takie troche kostiumowe cofniecie do przeszlosci. Czas honoru bardzo lubiłąm

Mamba91 Chyłkę uwielbiam :) wszystkie książki przeczytane od deski to deski :)) 

Właśnie te dwa filmy czarna owca i teściowie też mnie zainteresowali. A no i widziałam że jest 4 część filmów do M. 

Co do Kowalskich też ogladałam i sama się sobie dziwiłam ale uśmiałam się na tym serialu :) 

Recepturę mam w planach zobaczyć. 

Wstyd się przyznać ale mnie teraz wciągnęły papiery na szczęście. Dla mnie plusem jest to że odcinki po 20 kilka minut i można zobaczyć podczas drzemki dziecka 

Madzia, to ja tak jak Ty ! Receptura jest super a Papiery na szczęście na początku wydawały się głupie a teraz też mnie wciągnęły:)

Receptury nie oglądałam papierów podobnie ale w wolnej chwili może coś poszperam ;) zawze wolałam takie filmy jednoodcinkowe niż seriale;) bo jednek odcinek ominiesz i jak by nie wiesz co sie dzieje;( 

Recepturę i Nieobecni ogłądałam, chyłkę też jestem na bieżąco... Papiery na szczęście też mnie wciągneły...  i na netfliksie oglądam kto zabił sarę;P

A co jeszcze na netflixie polecacie?

Upadek królestwa pierwszy odcinek wydaje się troche facetowy.. ale pozniej ehhh ile się upłakałam

Ja jakiś czas temu oglądałam seriale Bridgertonowie - mi się bardzo podobał i dom z papieru też polecam...

Dom z papieru były fajne pierwsze sezony później się moim zdaniem popsuł. Niedawno oglądałam new Amsterdam jakoś tak nie wiem czy nie pomylilam tytułu