Film na święta

Ja najczęściej coś oglądam jak prasuje i z świątecznych oglądałam ostatnio Zamiana księżniczek i drugi to świąteczny książę

Cześć dziewczyny! :)

Zbliżają się święta, trochę więcej wolnego, może babcie, ciocie itd. zajmą się maluchami i będzie czas na trochę "rozrywki" ;) Polećcie proszę jakieś fajne filmy świąteczne, lub nie, niekoniecznie tylko Netflix :)

nie przychodzi mi nic do głowy, ale pamiętam rok temu w granicach świąt to netflix aż uginał się od światecznych komedii romantycznych.

Klaus - co prawda to bajka ale bardzo ładna i nie tylko dla dzieci (jest na netflix)

Listy do M - ale to już pewnie każdy widział

Last Christmas - ja się dopiero zabieram za oglądanie tego filmu ale jak ktoś widział to dajcie znać czy warto :)

Dokładnie Netflix ma tego pełno. Ja zawsze oglądam Listy do M. Bo uwielbiam, ale jeszcze bardziej lubię Grinch Świat nie będzie. To jest film który co roku jak inni Kewina muszę zobaczyć :D

Ja uważam że w święta to standardowo Kevin :D ja jakoś lubię ten klimat i nie przeszkadza mi że rok w rok leci :D 

Kevin to już tradycja. Zawsze śmiejemy się bo chcemy coś innego zobaczyć a wychodzi pozniej i tak Kevin 🤣

Każdy na pamięć zna 🤣

Teraz co wieczór oglądam jeden odcinek Wiedźmina dozuję szczęście. A tak dla nas to polecam Bridgertonowie na Netfliksie właśnie takie na rozluźnienie;) 

Ja uwielbiam "Porzucone serca". Jeśli nie widziałyście to mega polecam.. troche stary, ale ogląda się super, choć lubię nowsze kino, to ten mogę Wam baaardzo polecić! :)

Mamba91 nie oglądałam.. postaram się na święta obejrzeć 🤗

Ja dzisiaj oglądałam z córką Kronika Świąteczna - fajny film taki na wesoło

U nas króluje jak co roku Kevin. Świat bez niego nie ma :D taka tradycja 

Też dozujemy sobie wiedźmina jeden odcinek dziennie

Kevin rządzi bez niego święta nie mogą się odbyć nam nigdy się nie nudzi a z roku na rok bawi coraz bardziej 

Majka, cieszę się że zachęciłam, daj znać jak się podobało;) u nas tez Kevin w święta obowiązkowo;p

Kevin to chyba u wszystkich tradycja.

Zastanawiam się czy byłby już odpowiedni dla 5latki czy jeszcze za mała? Jak myślicie?

A mi znów on się już znudził 

u nas kevin też zawsze leci:D to chyba u wszytskich taka tradycja;D

Tezna kevina patrzeć nie mogę.. a zapewne w tle bedzie leciał

Myślę że dla dziecka 5 letniego jest odpowiedni to jeszcze zależy jak jest nasze dziecko rozwiniete. Każda mama mniej wiecej wie ile jej dziecko jest w stanie zrozumieć bo jak wiemy w tym filmie jest wiele takich scen z przemocą natomiast koniec końców są one  humorystyczne . To już sama musisz zdecydować jak twoje dziecko to odbierze na filmie u góry ekranu zawsze oznaczone jest  od ilu lat film jest dedykowany natomiast ja myślę że pozwoliła bym takiemu dziecku obejrzec ale wspólnie z całą rodziną i ewentualnie niektóre sceny na bieżąco  dziecku bym tłumaczyła ja będąc dzieckiem również oglądałam różne filmy No nie mówię tu o jakiś strasznych horrorach i takich które są naszpikowane erotyką bądź przemocą natomiast wlaśnie takich jak Kevin i jakoś nie wpłynęło to na mnie negatywnie po prostu oglądałam takie filmy pod nadzorem  rodziców Jeśli natomiast nie jesteś pewna i cię to niepokoi yo może wstrzymaj się jeszcze rok lub dwa w asortymencie świątecznej telewizji na pewno znajdziecie mnóstwo innych filmów bądź bajek świątecznych które będą dedykowane dla twojego malucha