Kwestia przyzwyczajenia. Mi się zawsze taki bujany fotel marzył ![]()
Nooo mi też taki bujany się marzył tylko nie mam gdzie trzymać niestety ![]()
Tym bardziej pranie jest wiecznie do ogarnięcia xd
Dokładnie hahah , czy to pranie się kiedyś skończy ? ![]()
ja chcę żeby wymyślili robota składającego ubrania ![]()
![]()
Ja myślę, że na pewno już ktoś nad tym pracuje skoro są roboty myjące okna ![]()
No mi się nie sprawdził , ze synem było podobnie i go wyniosłam . Sprawdził mi się na początku , a teraz tylko na leżącą tak jest najlepiej ![]()
Sama nie mam takiego fotela, bo nawet nie mam za bardzo miejsca na niego, ale też wiele dobrych opinii słyszałam o uszaku z Ikei. Co prawda tam nie ma wyciąganego podnóżka, ale coś kojarzę, że chyba można dokupić do niego taką małą pufkę, która może robić za podnóżek. Sama też myślę, że będę karmić głównie na łóżku czy na kanapie. W pierwszej ciąży miałam fotele i może na początku faktycznie na nich karmiłam, ale później też raczej głównie na łóżku czy kanapie.
Mi CDL polecała podstawić pod nogi podnóżek taki do WC
no i kupiłam z myślą że dziecku się później przyda a to niewielki koszt i faktycznie o wiele wygodniej się karmi
Ja się zdecydowałam na ten fotel i polecam z całego serca ![]()
Baaaardzo polecam fotel z JYSK „VEJLBY”. Ma rozkładany podnóżek, łatwo sie go czyści (plamy z kawy czy keczup schodzą bez większego problemu), jest przewygodny. Do tego cienki jasiek i można na nim zaliczyć niejedna drzemkę bez bólu pleców ![]()
Warto polować, bo często jest w promocji
Dziewczyny nie bede zakladac nowego watku ale szukam okrągłego stolu do salonu ale musi sie rozkladac ![]()
![]()
ma ktoras z was taki ? ![]()
Oo my też niedługo chcemy kupić nowy taki okrągły i się zastanawiam który wybrać
więc czekam na polecajki ![]()
My mamy taki, ale jak go kupowaliśmy ponad rok temu to był ponad tysiaka tańszy🫣
Ale jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, ma dwie wkładki i zależało nam na tym żeby te wkłady dało się chować w niego, jest solidnie wykonany ![]()
Ladny ale za drogi ![]()
i nie zmieści mi sie do salonu max so 2 m musi sie rozkladac nawet mniej
a powiedz mi jest opcja rozlozyc go z jedna wkladka ?
Taak, ma dwie wkładki i można włożyć tylko jedną bez problemu ![]()
Mi się podobają też takie dwa stoliki obok siebie
a ten @Wesola95 też mi się podoba ale dla mnie cena za wysoka
Teściowa moja ma okrągłe i właśnie dwa obok siebie nawet całkiem fajnie to wygląda
No muszę w końcu jakiś zamówić
a @ewelka8990 zdecydowałaś się na jakiś?
W jysku widziałam bardzo podobne ![]()
O dłuższym używaniu trochę w funkcji bujanej zaczął trzeszczeć