Fotoksiążka polecajka

To ja się tak zbieram do zamówienia poduszkę z temu :laughing: takich na jesień :sweat_smile:

Ale nadal chyba się nie opłaca ? Bo to co mam w koszyku to drugie tyle cło .

Ja już mam tak zapchaną galerię że nie wiem jak to ogarnę :face_with_peeking_eye:i ciągle myślę czy odbitki robić czy jednak fotoksiążki

ja ostati przegrałam troche zdjęć z telefonu na dysk bo tez już miała na czerwono alerty ze kończy się miejsce w telefonie

1 polubienie

Muszę przysiąc bo podobno już są magazyny w Polsce i poszukać takich gdzie cło nie bedize naliczane albo zamówię z shein tam też cła nie ma

1 polubienie

No właśnie ja też muszę tak szukać ale nie widzę za dużo póki co takich rzeczy .

Kupiłam ! Szukałam takich co pisze że są bez cła taki napis na zielono i za nie mi nie naliczyło nic , w wzięłam jedną rzecz bez tego napisu , i w koszyku miałam koszt importu 7 zł :sweat_smile:

Ale brałaś rzeczy z dopiskiem , że z lokalnego magazynu? Bo tam są rzeczy takie polskie bardziej i nie ma rzeczy takich typowych z temu . A przeglądałam to widziałam z dopiskiem „ brak kosztów importu „ a i tak mi naliczyło . I jeszcze teraz się wyświetla , że temu pokrywa połowę kosztu importu :face_with_raised_eyebrow:

Ubmnie to wygląda tak , że pisze koszt importu, i wybierałem wlansie produkty z tym dopiskiem :frowning: nawet jakbym jej wzięła tego kubka który ma cło to i tak bym tyle zapłaciła :sweat_smile:

Ej to całkiem spoko wyszło

Obecnie na uwlonijkolory

1 polubienie

O na fotoksiążka sueor promocja, opłaca się !

Bardzo się opłaca , ale jeszcze trzeba mieć czas :see_no_evil:

1 polubienie

Nooo.
Z chrzu od czerwca robie…
I mam na razie 4 stronry gotowr. Masakra.
Ale za to prawie przejrzalam.zdjecia i wybralalm do wywolania. Mysle ze to 2 tym tygodnou sie uda ogarnac

Najgorzej się za to zabrać, ale jak już się coś zacznie , to chociaż powoli do przodu

hahaha ja już mam nawet folder zdjęcia do wywołania i też sobie czekaja na mój wolny czas

A to wyszło w sumie 8 zł kosztów importu . To mi i tak ciągle więcej wychodzi.

Ja będę mieć już jutro moje zamówienie, a pisze że to z lokalnych magazynów ?

Moje zamówienie doszło po 3 dniach

Wczoraj mi doszła jedna rzecz która szła z zagranicy a te z polskich magazynów będą dziś :laughing:

1 polubienie