Fotoksiążka polecajka

Wedlug mnie najlepsza jakosc ma cewe oraz empik. Natomaist zawsze czekam na kody promocyjne zanim zamowie.

1 polubienie

Na aplikacji impost widziałam kod do empik foto na - 10 zł

1 polubienie

Uwolnij kolory zawsze ma w okolicach listopada/grudnia promocje

2 polubienia

To ja mojej babci robiłam taki że na każdy miesiąc inna strona, ale ona lubiła kalendarze. Mój ojciec i teściowa mają trójdzielny.

Szczerze kochałam robić kalendarze

@Paulina.K ja z uwolnij kolory tworzę właśnie swój kalendarz

1 polubienie

Tylko na uwolnij kolorystyczna od nowa nie mogę skopiować projektu a na colorand można skopiować ze daty uroczystości są wypełnione a tylko zdjęcia sobie zmieniasz

1 polubienie

To fajniejsza opcja z możliwością uzupełnienia dat itp

A to nawet nie wiedziałam, ale dawno nie robiłam

Mi wiecznie na email przychodzą kody promocyjne :slight_smile:
Takze na uwolnijkolory to caly rok jakieś promocje są

Jak będę w potrzebie to poratujesz kodem. ? :face_holding_back_tears:

A to ja może też mam ale w spamie bo nie kojarzę

Jak bedę miala i nie skorzytam sama to tak.:slight_smile:
Tylko też często te kody są wazne pare dni.

Teraz mam.-15% na fotoalbum do 31.08. Ale będę akurat tworzyc coś :slight_smile:

Ogolnie odkad pierwszy raz się logowalam i zlozylam zamówienie to caly czas przychodzą jakieś kody.

1 polubienie

Aaa czyli takie indywidualne podają :scream: myślałam że jakieś ogólne to są Ojj to się zarejestruję i może też mi dadzą na zachętę :grin:

Oo to super, dzięki za informacje. Musze też założyć konto bo planuje wywołać zdjęcia

Nie wiem czy indywidualne:) po prostu mam na emailu. Nie sprawdzam na steonie. Maja też.apkę ale nie korzystalam.

1 polubienie

Przekonam się u siebie ! :innocent: na razie muszę pozbierać zdjęcia bo nie za wiele ich mam

Zainstalowałam apkę i tam u góry wyświetlają sie też promocje różne aktualne:)

2 polubienia

Też zainstalowałem, jeny 18 gr za zdjęcie :scream: a w rossmanie 1,50 różnica jest :flushed:

2 polubienia

My pod koniec roku robimy przeglad i drukujemy hurtem to wtedy tez jakas mala cena typu 20 groszy za zdjęcie

1 polubienie

Ale w rosku to na szybko jak trzeba jak nie ma czasu

1 polubienie

Wszystko fajnie tylko trzeba mieć czas i trochę spokoju by wybrać zdjęcia, wydrukować je o posklejać …. No chyba że się robi fotoalbum drukowany ale wtedy trzeba wybrać te zdjęcia i ułożyć na kompie. Ja się cały czas w sobie zbieram :crazy_face: