Fotoksiazka

Cewe robią fajne foto książki zajrzyj tez do empika może tam coś ciekawego ci zaproponują

Chce zrobić dla synow fotoksiążki jako dodatek do prezentów na dzień dziecka. Nie bardzo się na tym znam i niezbyt manualnie i kreatywnie uzdolniona jestem :D wiec poszukuje strony, sklepu etc gdzie można w łatwy sposób coś takiego stworzyć, wywołać, zamówić. Mozecie cos polecic ? Byle nie było to zbyt skomplikowane bo nie ogarnę ;)

Ja osobiście polecam tą aplikacje corolnadgo. Mają tu dwa rodzaje (dodaje zdjęcie). Ja osobiście zamawiam jak nazbieram zdjęć te sharebooki. To są takie mniejsze książeczki, tam wchodzi 50 zdjęć i można je sobie np wyrywać jako takie pocztówki. Ja jestem z nich zadowolona, w aplikacji tez się łatwo wszystko dodaje i obrabia. ;)

Ja wlasnie czesto robie w empiku jak juz raz sie tam zrobi zamowienie mozna tez zalozyc sobie aplikacje na telefon na bieżąco przychodza nam powiadomienia o tym jakie okazje sie zbliżają jak zmieniły sie ceny na ich produkty czesto sa duże promocje i warto jest właśnie w takim dniu zrobic zamowienie ja juz kilka razy tobilam foto ksiazki taz robiłam Kubek z nadrukiem kalendarze na dzien babci i dziadka ze zdjeciami malego odbitki zwyklych zdjęć i jestem bardzo zadowolona jeszcze nigdy mnie nie zawiedli

Ja też robiłam w foto empik 

Często na grouponie są oferty sklepów, więc można wtedy trochę zaoszczędzić.

Colorlandgo obczaje wieczorem, bo to dla mnie nowość ;) 

o grupobie całkiem zapomniałam, a kiedyś intensywnie korzystałam z zamieszczanych tam ofert ;) muszę popatrzeć czy faktycznie nie ma tam jakiejś okazji. 
A Empik foto faktycznie często gdzieś mi się przewijal ale nigdy nie korzystałam, jak u nich z jakością zdjęć? 

Na empikfoto są fajne wzory i łatwa obsługa 

Ja co jakiś czas na Gruponie widzę fajne okazje.

Ewę ja ślubna fotoksiażke (dla siebie, rodziców, dziadków i chrzestnych) projektowałam na uwolnijkolory.pl jestem zadowolona bardzo. Nie chciałam zdjęć wywoływać więc w takiej formie podarowałam. 

Tak jak aneczka na uwolnijkolory projektowałam fotoksiazke z chrzcin córki i u nich zamawiałam obrazy 100×70 ze zdjęć i wyszły pieknie

Faktycznie na stronie uwolnijkolory fajnie to wyglada i wydaje sie proste w obsłudze. Ale zainteresowały mnie jeszcze te obrazy o których pisze Darulka - świetny pomysł na ozdobę w domu. Dawno już myślałam o wywołaniu takiego rodzinnego zdjęcia i kilku zdjęć dzieci w dużym formacie. Na czym polecacie wywołać taki ala obraz? Płótno, plakat czy jakis inny rodzysk fotopapieru? Chodzi mi glownie o to by nie było problemu z wsadzeniem w ramę, ale i by samo zdjęcie wyglądało realistycznie i ładnie 

A ciekawe czy w rosmanie nie ma takiej możliwości ?

Ja robiłam w empiku ale widzę że tych stron jest o wiele wiecej. Fajna pamiątka na lata, ja chce zrobic z pierwszego roku dla syna mam takie pudełko z pamiątkami , kiedyś mu dam :) ja z ddziecinstwa nie mam za wiele zdjęć i myślę że fajnie jest dostać takie pamiątki od rodziców :) 

Ja ostatnio zdjęcia wywoływałam na stronie fotoprint, mają super ceny. Może i książki można tam zaprojektować, bo jakość jak dla mnie zdjęć bardzo fajna.

Ewe moje obrazy wyglądają tak, nie wkładałam ich jeszcze w zadna ramę bo ładne są bez. Wiszą wzdłuż schodów na gorę, będę jeszcze robiła taki obraz córki z synem do salonu :)

Ewe 123 ja osobiście  jestem zadowolona z Jakosci zdjęć empik foto. Kiedys czytalam opinie na forum i widziałam ze nie każdy jest zadowolony ale wiadomo każdy z nas ma inne oczekiwania według mnie jakośc zjesc jest  odpowiednia do ceny 

O tej stronie uwolnij kolory również slyszalam pozytywne opinie ale nie korzystalam jeszcze z ich uskug

Tez robie dla synka takie pudelko z pamiatkami pierwszy kaftanik w ktorym wyszedl ze szpitala opaska z rączki  list do sw mikolaja zawieszka na choinkę robiona specjalnie dla niego z data mysle ze to super pamiatki z których sie kiedys ucieszy

Empik empik i jeszcze raz empik masz tam kreator dzięki któremu wszystko praktycznie program robi za Ciebie

Nati pewnie jest na ich stronie, ale jakoś dla mnie strona rossman jest cięższa do oagrnięcia niż empik. W empiku też tania dostawa jest , w rossman wychodzi drożej 

Darulka - piękne! :)